muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Gran igualtat a la majoria de classes

Els germans Alonso s'enfilen fins a la segona posició de la taula a la categoria 49er

La igualtat entre els regatistes marcà ahir el desenvolupament de la quarta jornada del Trofeu Princesa Sofia-Mapfre a la badia de Palma. Les flotes més nombroses començaren ahir la ronda final dividides en els grups or, plata i bronze, la qual cosa en teoria havia de facilitar que augmentassin les distàncies entre els primers classificats. Emperò el gran nivell i la gran igualtat entre els competidors (amb onze tripulacions guanyadores d'una medalla olímpica als Jocs d'Atenes 2004, 25 títols europeus i pràcticament tots els millors de cada classe) està motivant una gran irregularitat en els seus resultats parcials.

El vent bufà ahir del sud-est, amb entre 8 i 12 nusos d'intensitat, condicions que permeteren realitzar dues i fins a tres proves en algunes classes. Els germans asturians Federico i Arturo Alonso aconseguiren ahir assolir la segona plaça de la categoria 49er després de la seva bona actuació en la quarta etapa, en què aprofitaren el mal dia dels danesos Peter i Soren Hansen. El lideratge de la categoria és per als britànics Morrison i Rhodes. En la classe Neil Pryde RS:X, la sevillana Marina Alabau es col·locà en cinquena posició després de romandre en l'onzena a la conclusió de la tercera etapa. En aquesta mateixa categoria, però en la modalitat masculina, l'espanyol Iván Pastor descendí del tercer al vuitè lloc.

A més, en el 470 masculí, els canaris Gustavo Martínez Doreste i Dimas Wood aconseguiren col·locar-se en la novena posició després de l'etapa d'ahir, en la qual finalitzaren en la divuitena plaça. A la resta de proves destaca l'incontestable domini dels favorits. És el cas de les nord-americanes Sally Barkow, Carrie Howe i Debbie Capozzi, que mantenen el lideratge d'yngling. En aquesta categoria les espanyoles Mónica i Sandra Azón i Graciela Prisionero se situen onzenes. En el lloc número onze viuen també els regatistes espanyols Javier Padrón i Juan González a la classe Tornado.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.