algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Palma Aqua Màgica de Roe convenç

Els jugadors de Diego Tobalina no varen deixar cap opció al Ford Burgos en el Palau d'Esports

PALMA AM 97
FORD BURGOS 76

Important triomf del Palma Aqua Màgica sobre el Ford Burgos per 97-76, en el debut amb la samarreta del club mallorquí de l'internacional nord-americà Lou Roe. El jugador d'Atlantic City resultà ser el revulsiu que el conjunt blau necessitava. Un 0-5 inicial pareixia ser senyal d'una altra derrota consecutiva. Però els homes de Diego Tobalina reaccionaren ràpid i es varen fer els amos del matx.

Els encerts en els triples varen ser una de les claus del triomf local, convertint 14 dels 22 intents, en què destaca Schutte, amb 6/6 i Tutt (3/5). El PAM segueix amb forats defensius, però els encerts ofensius, permeten oblidar aquesta faceta. Els mallorquins s'adjudicaren els quatre parcials, frenaren totes les reaccions del conjunt burgalès, en el qual destacaven Juan Miguel Morales i Kent Johnson, de capgirar el resultat. Problemes de direcció varen ser la preocupació principal de Gonzalo García.

El Palma Aqua Màgica manté opcions d'entrar en els «play-off» amb aquest triomf. La propera sortida a La Palma, on s'enfrontarà a un equip que també vol entrar en la fase final, ensenyaran més clar si la progressió dels homes de Diego Tobalina continua. Lour Roe i Danny Lewis, que ahir començà com a base titular, varen ser els més destacats de la banqueta del Palma Aqua Màgica que ahir mostrà una altra cara, més efectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.