algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El València cerca un bon resultat a Londres

L'equip de Quique Sánchez Flores no podrà comptar amb Morientes, màxim golejador de l'equip

El València s'enfronta al Chelsea a Stamford Bridge (20:45 hores), en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions, amb l'objectiu d'aconseguir un bon resultat que els permeti resoldre l'eliminatòria una setmana més tard a Mestalla. No perdre i aconseguir qualque gol són les dues idees que centren la feina dels valencianistes abans d'afrontar aquest partit inèdit en les competicions europees. Per aquest partit, el València comptarà amb la sensible baixa del seu màxim golejador, Fernando Morientes, que va patir una luxació en una espatla en el partit internacional d'Espanya davant Islàndia, i que ja va ser el botxí del Chelsea fa tres anys quan militava en el Mònaco en les semifinals d'aquesta competició.

A més de l'absència de Morientes, el conjunt espanyol també compta amb les de Carlos Marchena i David Navarro per sanció, després dels càstigs imposats a ambdós jugadors com a conseqüència dels incidents del final de partit davant l'Inter de Milà en l'anterior eliminatòria. Al marge d'aquests tres jugadors, Quique Sánchez Flores, entrenador de l'equip, tampoc no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada com Rubén Baraja, Jaime Gavilán, Eduardo Gaspar Daud i Mario Regueiro. Davant aquesta situació, l'entrenador del València ha convocat denou jugadors, dels quals descartarà possiblement el tercer porter Juan Luis Moram i entre els quals hi ha els jugadors del filial Miguel Pallardó i Nacho Insa.

El principal dubte en l'onze inicial del València es troba en el fet de saber si Miguel Àngel Angulo integrarà l'equip inicial en l'atac amb David Villa, encara que el més probable és que Quique el reservi per tenir alguna variant ofensiva en la segona part davant la falta d'efectius en aquesta faceta. El València tractarà d'assaltar un dels estadis més inaccesibles d'Europa, ja que des que se'n va fer càrrec Mourinho, el Chelsea només ha perdut en un dels catorze partits que ha disputat com a local en la Lliga de Campions, fa tres mesos amb el Barça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.