algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

Djokovic superà Cañas a la final

El botxí de Nadal es convertí en el campió més jove del torneig

El serbi Novak Djokovic es convertí en el més jove guanyador del Màster Sèries de Miami, en els 23 anys d'història d'aquest torneig, l'anomenat cinquè Grand Slam, en derrotar ahir en la final l'argentí Guillermo Cañas, per 6-3, 6-2 i 6-4.

A 19 anys i 10 mesos, Djokovic, botxí de Rafel Nadal, s'apuntà el títol més important de la seva carrera, el segon d'enguany després de la seva victòria a Adelaida, i aconseguí el reconeixment unànime que posseeix prou tennis per figurar en el setè lloc del món, posició que ocuparà avui.

En dues hores i 20 minuts, el jugador serbi guanyà el considerat cinquè millor torneig del món. La seva precocitat serveix per destronar d'aquest lloc el nord-americà Andre Agassi, guanyador més jove fins ahir a Miami, el 1990, a 19 anys i 11 mesos.

Per Cañas suposà una amarga derrota. El de Buenos Aires podia haver fet història novament en aquest torneig, després de la seva brillant victòria davant el suís Roger Federer, la segona en 16 dies, i haver-se convertit en un «matagegants» en superar cinc caps de sèrie.

Si hagués guanyat ahir, «gladiator» s'hauria convertit en el primer jugador que surt de la fase prèvia i triomfa a Miami, i hauria substituït l'espanyol Alberto Portas (Hamburg 2001) com a primer jugador a guanyar un Màster Sèries i sortir de la classificació.

Els deu anys de diferència entre un i altre, i la major velocitat de bolla de Djokovic, s'imposaren en la final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.