cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Itàlia es complica el passaport a vuitens

No passa de l'empat davant els EUA i ho deixa tot pendent del darrer partit contra la República Txeca

ITÀLIA 1
ESTATS UNITS 1

ITÀLIA: Buffon, Zaccardo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta, De Rossi, Totti, Pirlo, Perrotta, Toni i Gilardino.
Gattuso per Totti en el minut 35, Del Piero per Zaccardo en el minut 54 i Iaquinta per Toni en el minut 61.
ESTATS UNITS: Keller, Bocanegra, Mastroeni, Cherundolo, Onyewu, Pope, Dempsey, Reyna, Convey, Donovan i McBride.
Conrad per Convey en el minut 52 i Beasley per Dempsey en el minut 62.
ÀRBITRE: Jorge Larrionda (Uruguai). Amonestà els italians Totti i Zambrotta. Expulsà De Rossi i Mastroeni amb vermella directa en els minuts 28 i 45 i Pope per doble amonestació en el minut 47.
GOLS:
1-0: minut 22, Gilardino.
1-1: minut 27, Zaccardo, en pròpia porta.


Itàlia es va veure incapaç de batre els Estats Units i només pogué empatar a un gol, en un resultat que manté oberta la cursa de la classificació a ambdues en el grup E del Mundial d'Alemanya.

Els azzurri empitjoraren la seva imatge, Estats Units millorà la seva i el duel pogué quedar decidit per les tres expulsions, dues dels nord-americans i una dels transalpins.

La confrontació venia precedida pels «aires de guerra» del paral·lelisme apuntat pel davanter nord-americà Eddie Johnson entre el conflicte bèl·lic i un mundial de futbol. La veritat és que vistes les tres expulsions i les intervencions de les assistències mèdiques d'ambdós conjunts, quasi no li faltà raó.

El partit ja va tenir de sortida una Itàlia poc fluïda i superada per un conjunt americà més inspirat. La pressió constant sobre Pirlo perquè no tragués la pilota controlada i el major nombre de nord-americans en el centre del camp n'eren les claus. Així i tot, Gilardino avançà Itàlia en el marcador en el minut 22, però només cinc minuts després arribà l'empat gràcies a un gol en pròpia porta de Zaccardo. El partit fou intens, però el marcador no es mogué més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.