nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Brasil es preocupa per la salut de Ronaldo

En opinió del torcement Parreira l'hauria d'asseure a la banqueta i col·locar a Fred, Robinho o Juninho

Els estranys marejos que dimecres van portar a Ronaldo a un hospital han despertat a Brasil el fantasma de la final de 1998 i han desencadenat una autèntica preocupació nacional sobre l'estabilitat emocional del «Fenomen».

En una sort de cronologia que inclou els problemes de Ronaldo amb la balança, la seva discussió pública sobre l'assumpte amb el Cap d'Estado, Luiz Ignácio Lula DaSilva, les bòfegues en un peu fa uns dies i ara els seus inesperats marejos, el diari Correio Braziliense va alertar ahir sobre el que pot ser «un mal major». «Ronaldo pot estar presentant símptomes d'un gran abatiment, amb algun greu de depressió», diu el diari.

En aquesta mateixa línia va comentar el cas el diari Folha de Sao Paulo, que destaca la «inèrcia» i el «desinterès» que van caracteritzar el jugador en el debut de Brasil davant de Croàcia, en què segons diuen els enviats especials de la premsa brasilera «va demanar ser substituït perquè no podia més».

Els diaris coincideixen també en rescatar de l'oblit el fantasma de la final del Mundial de 1998, quan Ronaldo va sofrir unes estranyes convulsions hores abans del partit que finalment França va guanyar per 3-0.

Entre algunes de les explicacions donades llavors, es va parlar de la «immensa pressió» que sofria el jugador, que als seus 21 anys tenia l'«obligació» de guanyar el cinquè títol per a Brasil.

Els periodistes que segueixen la selecció també van assenyalar amb insistència que a Ronaldo «se li veu abatut, se li veu malament». Al carrer, segons diverses entrevistes que publiquen els diaris polsant l'opinió dels seguidors, no es percep molt de suport al golejador del Reial Madrid. L'opinió generalitzada de la «torçada» és que Carlos Alberto Parreira ha d'asseure ja al banc a Ronaldo i substituir-ho amb Fred, Robinho o Juninho Pernambucano.

Amics del jugador consultats per Folha de Sao Paulo van dir compartir un temor que comença a ser generalitzat a Brasil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.