algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Palma es paralitza amb el debut d'Espanya

Els mallorquins seguiren amb atenció el debut de la selecció d'Aragonés al Mundial d'Alemanya

El debut de la selecció despertà també gran expectació a Mallorca. Palma quasi es paralitzà des de poc abans de l'inici del partit i fins que l'àrbitre assenyalà el final dels noranta minuts. Però els incondicionals de la selecció espanyola no es congregaren de manera masiva a cap indret de la ciutat. Així i tot, foren molts els bars que veren incrementada de forma important la seva clientela, coincidint amb l'horari del partit. Ara bé, la immensa majoria de seguidors que presenciaren el partit ho feren tranquil·lament des de casa seva.

Els aficionats mallorquins gaudiren del contundent triomf d'Espanya (4-0) davant Ucraïna en un partit que els homes de Luis Aragonés encarrilaren ben aviat. De fet, i encara durant el partit, es pogueren escoltar a diferents indrets de ciutat coets i botzines de cotxes, que anaven celebrant un rere l'altre els quatre gols que aconseguí Espanya.

No tothom pogué gaudir d'un horabaixa de futbol amb tranquil·litat, ja que foren molts els treballadors que no pogueren abandonar el seu lloc de feina. En aquest sentit, policies, bombers, metges, infermeres... hagueren de complir amb total i absoluta normalitat amb les seves feines.

Els comerços que tenen obert al migdia notaren a les seves caixes una sustancial rebaixa en la recaptació, ja que eren molts pocs els ciutadans que passejaven per Palma quan Espanya estava jugant amb Ucraïna. De fet, els carrers de ciutat eren pràcticament buits alhora del debut de la selecció al Mundial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.