algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

«Tornarem a lluitar per l'ascens»

Willy Villar, director esportiu del Drac Inca, confia millorar el nivell de l'equip per la propera campanya

El director esportiu del Drac Inca, Willy Villar, es va mostrar satisfet per com han anat les coses aquesta temporada en el seu club i insistí que per la propera campanya s'intentaran fer les coses igual. «Estam convençuts que podem estar a dalt una altra vegada», digué.

«Tenim un projecte estable, amb un entrenador que coneix el club, i un parell de jugadors de la casa, Juan Riera i Marc Blanch, que són la base de la plantilla per a la propera temporada», explicà Villar. El director esportiu destacà que la presència d'Abós des del començament de temporada facilitarà en gran mesura la seva tasca, sobretot a l'hora de decidir quin tipus de jugadors portar a l'equip, i indicà que conèixer la forma de fer feina d'un entrenador ajuda molt en la planificació.

«Altres anys hem tengut problemes a l'hora de contractar un jugador, per no saber si seria l'apropiat per a la plantilla i no tenir encara un entrenador per poder consultar-lo, però aquesta campanya la començam amb Abós al capdavant de la banqueta, fet que facilitarà molt les coses».

Willy Villa va confirmar que l'objectiu del Drac Inca per a la propera temporada tornarà a ser entrar als play off per l'ascens a la Lliga ACB. «Per la propera temporada l'únic objectiu que ens plantejam és tornar a disputar els play off», digué Villar en referència a la magnífica quarta posició aconseguida en la lliga regular. «No ens hem de capficar a millorar aquesta quarta posició, perquè ens podem desequilibrar. El més important és entrar als play off perquè és el camí per a l'ascens».

El director esportiu no va voler supeditar una possible millora del rendiment de l'equip a un augment en els pressuposts del club. «Si hi hagués una millora pressupostària seria benvinguda, és clar, però tampoc no és necessària per millorar el que hem fet aquesta temporada». Villar va destacar el suport que Drac ha donat a l'equip i la importància de la seva aportació.

Sobre la possibilitat que el president del Mallorca, Vicenç Grande, propietari del Grup Drac, abandoni l'esponsorització de Bàsquet Inca a final de la propera temporada, Villar no va voler avançar esdeveniments i digué que «aquesta possibilitat l'haurem d'anar analitzant a mesura que avanci la temporada. El que hem de pensar és que és il·lusionant que ens segueixin donant suport una campanya més». Una campanya que començarà a rodar de forma oficial quan es tanquin els pressuposts d'aquesta, a final d'aquest mes o principi de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.