muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

«El club sap que vull continuar»

Navarro insistí que si no tornàs al Barcelona voldria seguir a Mallorca

J.S.palma.
El defensa català del Reial Mallorca, Fernando Navarro, cedit fins a final de temporada pel FC Barcelona, va tornar a manifestar ahir que el seu desig és continuar en el club vermellenc en el cas que el Barça no estigui interessat en els seus serveis, però recordà que tot i això serà el club català qui tendrà la darrera paraula, ja que encara li queda un any de contracte.

«Sé que el Mallorca té interès en la meva continuïtat, de la mateixa marnera que el club coneix la meva intenció de continuar si és possible, però en aquesta relació existeix una altra part de la qual encara no sabem les seves intencions» digué el defensa barcelonès. Navarro va explicar que fins que no acabi la temporada no s'aclarirà la seva situació, «ara mateix en el Barcelona tenen coses més importants en ment que la meva renovació», va indicar en referència a la final de la Champions League, «per la qual cosa ja parlarem quan hagi acabat la temporada», digué el defensa, que confia a haver aclarit la seva situació a principis o mitjans de juny després d'haver «fet els deures».

Pel que fa a la present temporada, el jugador vermellenc va expressar la seva satisfacció per la salvació de l'equip. «És una obligació per a qualsevol club aconseguir la salvació, perquè si primer no es fa això és impossible plantejar-se altres reptes». Navarro va explicar que l'equip havia començat la temporada una mica dubitatiu, però que els dubtes havien desaparegut «quan l'equip va trobar el seu joc».

«Crec que hi ha equip per poder estar més amunt, però el mal començament que vàrem tenir ens va condicionar molt la temporada» opinà el defensa, que va voler descarregar Héctor Cúper de la culpa pels mals resultats. «No va ser culpa només de l'entrenador, som un equip i la responsabilitat és de tota la plantilla», digué.

De cara al matx del proper dissabte contra el Saragossa va dir que la plantilla està tranquil·la i amb ganes d'oferir un «bon espectacle» als seguidors vermellencs, els quals, «han estat una part fonamental per aconseguir la salvació, mai no ens han donat l'esquena» sentencià Fernando Navarro.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.