cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La renovació és imprescindible

Molts futbolistes acaben contracte i Vicenç Grande ho vol aprofitar per construir un Reial Mallorca més sòlid que ofereixi garanties

99006
Arango, Jonás i Basinas poden ser homes importants en el Mallorca 2006-2007 de Gregorio Manzano.

El Reial Mallorca perfila el futur més immediat. El consell d'administració que encapçala Vicenç Grande està disposat a fer un important esforç econòmic per evitar patiments de darrera hora i situar l'equip a la zona mitja-alta de la classificació de Primera Divisió.

Vicenç Grande està disposat a invertir al voltant de deu milions d'euros per reforçar la plantilla, tot i que la gran aposta de l'entitat serà un davanter jove i golejador.

Porters. Antoni Prats té contracte en vigor (2007) i continuarà a l'entitat. Miquel Àngel Moyà també té contracte en vigor i just una oferta molt bona faria possible la seva sortida.

Defenses. Hi haurà novetats importants a la línia defensiva. Maciel és ben segur que no continuarà. Així mateix, el central argentí Tuzzio i l'italià Potenza retornaran als seus clubs d'origen. David Cortés abandonarà l'entitat si arriba una oferta digna, ja que el trenta de juny del 2007 quedarà lliure. El Mallorca intentarà negociar amb el FC Barcelona la continuïtat del lateral esquerre Fernando Navarro. Nunes i Ballesteros són fixos a la plantilla. En principi, i a falta de la darrera paraula de Gregorio Manzano, el central del filial Martí Crespí i el lateral esquerre Dani passaran a formar part de la primera plantilla.

Migcampistes. Hi haurà revolució en el centre del camp. Pereyra, com el defensa David Cortés, acaba contracte el trenta de juny del 2007 i si arriba alguna bona oferta abandonarà el club. El Mallorca està molt interessat a fermar la continuïtat de l'internacional grec Basinas, però la seva elevada fitxa i l'interès que ja han mostrat altres equips sembla un escull insalvable. Doni, Borja i Farinós acaben el seu contracte i deixaran l'entitat. Campano també acaba, però el Mallorca està disposat a fer-li una oferta de renovació, malgrat que tot fa pensar que deixarà el club per fitxar pel Sevilla. Jonás Gutiérrez, tot i que no ha complert amb les expectatives que havia aixecat, continuarà. Tuni, evidentment, també quedarà, tot i que alguns clubs ja han manifestat el seu interès pel solleric. Tornarà Carmona, cedit enguany al Valladolid, però la idea avui per avui és que continuï la seva formació a un equip de Segona. Vicenç Grande ha decidit intentar retenir Arango, tot i que si es concreta una oferta que fregui els sis milions d'euros serà traspassat.

Davanters. Yordi i Okubo acaben la seva relació contractual amb el Reial Mallorca i no seguiran. La seva aportació ha estat escassa i Manzano no compta amb ells. Víctor, amb contracte en vigor fins el 2010, seguirà a l'entitat i Pisculichi també. El consell d'administració pensa a incorporar dos davanters. Un d'ells podria ser Juan Francisco Martínez «Nino», fins ara a les files de l'Elx i que ha estat pretès entre d'altres pel Deportivo i el Racing. El club alacantí demana pel seu traspàs no menys de dos milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.