algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Vila-real arriba amb ressaca europea

L'equip de Pellegrini confia perllongar davant el Mallorca la seva ratxa triomfal

El Vila-real tractarà de perllongar la festa que viu pel seu èxit europeu i la seva recuperació a la Lliga, amb un triomf a Son Moix que l'apropi als llocs que donen dret a disputar la Lliga de Campions.

L'equip castellonenc acumula quatre partits consecutius sense perdre en el campionat de Lliga, el que ha permès a l'equip castellonenc apropar-se als primers llocs de la classificació. A més, Son Moix és un dels camps més propicis per al Vila-real, que, en les últimes quatre temporades, sempre ha aconseguit puntuar.

El gran perill per a l'equip de Manuel Pellegrini serà el d'intentar que l'eufòria per la classificació europea no afecti el seu rendiment davant del conjunt vermellenc. L'entrenador xilè ha advertit que el partit que afronten no és fàcil però espera que els jugadors siguin capaços de canviar la seva mentalitat pensant en la importància dels pròxims partits.

Per al partit de Son Moix, el Vila-real comptarà amb les baixes de Javi Venta, lesionat a l'abductor; i de l'argentí Juan Pablo Sorín, amb problemes musculars al bessó.

A aquestes baixes ja conegudes se sumen ara les absències d'Antonio Guayre i Roger García, que foren descartats ahir després de l'última sessió d'entrenament que realitzà l'equip castellonenc. Segons pareix, el jugador canari pateix uns problemes físics i García es queda fora per decisió de l'entrenador. A més, tampoc no hi serà a Palma el centrecampista hispà brasiler Marcos Senna per acumulació de targetes.

La gran novetat del Vila-real serà la titularitat de José Miguel Sánchez Rey 'Josemi', que després de dos mesos i mig al club debutarà en Lliga com a titular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.