muy nuboso
  • Màx: 18.08°
  • Mín: 11.39°
18°

La novetat és Nunes

Cúper farà pocs canvis, però el seu plantejament serà més conservador

La roda de premsa d'ahir migdia que oferí el tècnic del Reial Mallorca, Héctor Cúper, fou tota una declaració d'intencions. Conscient de la diferència de potencial entre els vermellencs i els blaugranes, manifestà que no se la vol jugar en un intercanvi de cops de tu a tu i que arriscarà tan poc com sigui possible davant el Barcelona.

D'aquesta manera, tot i assegurar que no renunciarà a l'atac, és possible que el seu plantejament sigui més conservador que enfront del Deportivo a Riazor, sacrificant un dels dos puntes per jugar amb un sol davanter.

Tanmateix, l'onze inicial no presentarà gaire variacions respecte del de la setmana passada. La novetat principal podria ser el debut del central portuguès José Carlos de Araujo Nunes, que seria l'acompanyant de l'argentí Eduardo Tuzzio en detriment d'Alessandro Potenza. En tot cas, Cúper tampoc no descartà la possibilitat d'alinear tres centrals.

Durant l'entrenament d'ahir, també cridà l'atenció que Maciel s'exercitàs amb els teòrics titulars, per la qual cosa no seria cap doi especular amb la possibilitat que torni a situar-se de lateral dret en substitució de David Cortés.

Quant a la zona de mitjan camp, el tècnic continuarà confiant en l'italià Cristiano Doni i en Francisco Javier Farinós, amb Arango i Jonás Gutiérrez per les bandes. En atac, podria endarrerir la posició de Yoshito Okubo a la mitja punta, deixant Víctor Casadesús com a únic davanter. Si l'opció fos situar un tercer central que exercís d'enllaç amb la zona ampla, el nipó podria quedar fora de l'onze titular.

Quant a la porteria, sembla que Miquel Àngel Moyà tornarà a ser l'escollit. Ahir Cúper assegurà que els dos porters del primer equip tenen un nivell molt semblant i està disposat a repartir les oportunitats de jugar entre el binissalemer i el gabellí Toni Prats.

Durant la setmana, el tècnic ha exigit als seus homes un màxim de concentració ja que, com recordà, «davant del Barça no es poden cometre errades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.