algo de nubes
  • Màx: 16.39°
  • Mín: 7.61°
16°

Robredo, Ferrer i Ruano perden i el torneig queda orfe d'espanyols

Foren derrotats per David Nalbandián, Fabrice Santoro i Justine Henin

L'Obert d'Austràlia es quedà ahir sense participació espanyola després que Tommy Robredo, David Ferrer i Virginia Ruano perdessin sense gairebé oposar resistència als seus rivals, els quals foren molt superiors als espanyols.

La jornada va estar marcada per les elevades temperatures, que si bé pogueren influir lleugerament en el desenvolupament dels partits, no podria servir d'excusa per a tres derrotes que entren dins la lògica.

El guanyador del darrer Màsters, l'argentí David Nalbandián, superà Tommy Robredo per 6-3, 6-0, 2-6 i 6-2 amb un joc agressiu i regular. El d'Hostalric, que fou l'únic espanyol capaç d'anotar-se un set en tota la jornada, només pogué dominar el joc quan el seu rival baixà el nivell del seu joc, ja en la tercera màniga.

Nalbandián s'enfrontarà en la cinquena ronda al francès Fabrice Santoro, que ahir derrotà David Ferrer en el partit més igualat, almenys en teoria.

El francès féu una passa endavant en la seva carrera als seus 33 anys en classificar-se per primera vegada per a uns quarts de final d'un Grand Slam. I ho va fer en detriment de David Ferrer, que jugà molt per davall del seu millor nivell, el qual guanyà per 6-4, 7-5 i 7-5.

A més, la jornada deixà la sorprenent derrota del britànic Tommy Haas, segon favorit per a la victòria final, a mans del xipriota Marcos Baghdatis per 6-4, 1-6, 6-3 i 6-4.

En categoria femenina, perdé la darrera de les representants espanyoles a Austràlia, Virginia Ruano, que no pogué superar Justine Henin-Hardenne, vuitena cap de sèrie, per un contundent 6-0 i 6-3. La potència en el servei de Henin i la seva superioritat absoluta en el joc a la xarxa serví per sentenciar un partit que en cap moment perillà per a la qui, una vegada més, és candidata al triomf final. La primera favorita, Lindsay Davenport, no fallà davant Kuznetsova.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.