nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Joan Llaneras, bronze en puntuació

El porrerenc brillà a Los Angeles i ja té el passaport per al Mundial de Burdeus

El mallorquí Joan Llaneras, en puntuació, i el quartet de persecució, format per Sergi Escobar, Carles Torrent, Guillermo Ferrer i David Muntaner, aconseguiren sengles medalles de bronze en la segona jornada de la Copa del Món de ciclisme en pista que es disputa a Los Angeles.

Llaneras tornà a demostrar, una vegada més, la seva intel·ligència en les curses, en acabar tercer a la prova de puntuació, amb 27 punts, per darrere el rus Mijail Ignatiev -campió olímpic-, amb 34, i del grec Ioannis Tamouridis -subcampió del món-, amb 29, però davant del campió del món, l'ucraïnès Volodymir Rubin, amb 24.

Després d'un inici de molt control, amb un Llaneras que sempre que estava al capdavant «tensant» el grup, els quatre corredors esmentats agafaren volta poc després de la meitat de la cursa i aquí s'acabà tot, ja que començaren a exercir un control entre ells i entre la resta de rivals.

Llaneras, a més de la medalla, ha obtingut ja la seva classificació per al Campionat del Món de Burdeus.

L'equip de persecució superà en la final de consolació Nova Zelanda (4:10.098 a 4:13.210). La selecció espanyola ja comandava la prova en la cinquena volta i des d'aquest moment ja rodà còmodament.

Fins i tot el temps espanyol fou millor que el d'Holanda (4:11.531), derrotada en la final per Rússia (4:08.726). I és que al final el bronze va tenir un gust agredolç, ja que el quartet espanyol va merèixer millor sort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.