algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Pòquer de victòries en segona ronda

Tommy Robredo, David Ferrer, Feliciano López i Virginia Ruano continuen endavant

Les victòries aconseguides ahir per Tommy Robredo, David Ferrer, Feliciano López i Virginia Ruano els col·locaren an la tercera ronda de l'Obert d'Austràlia, on les seves aspiracions continuen intactes.

Robredo i Feliciano accediren per segon any consecutiu en aquesta ronda. El jugador d'Hostalric hagué de superar el rus Dmitri Tursunov, deixeble de José Higueras, per 7-6, 3-6, 7-6 i 6-3, venjant-se de la derrota que aquest mateix jugador li havia infligit la setmana passada a Sydney.

Per a López, doblegar el luxemburguès Guilles Muller per 6-2, 6-4, 6-7 i 6-4, fou també complicat, però en el cas del toledà el seu servei li facilità molt la feina, i amb 17 aces i cops virtuosos de revés a l'estil de Roger Federer, tot resultà una mica més senzill, tenint en compte que el vent que bufava ahir al Melbourne Park hi dificultava molt les accions d'atac.

Muller, botxí de Rafel Nadal a Wimbledon l'any passat, només pogué controlar el servei del toledà en el tercer set.

Ferrer tornà a oferir un recital de fortalesa física. «Hi he deixat la pell», afirmà després per adjetivar la seva victòria sobre l'italià Daniele Bracciali, per 6-4, 6-4, 6-7 i 6-2. Gairebé sense voler, Ferrer pot consolidar la seva entrada entre els deu millors del món, cosa que ni ell mateix no s'imaginava quan començà el 2005 i que té a tir de pedra a Melbourne.

Els triomfs, que requeriren un gran esforç, es completaren amb la gran victòria també de Virginia Ruano davant la russa Elena Lijovtseva, 18a favorita, per un doble 6-4. La madrilenya accedeix així a la tercera ronda, gràcies a l'experiència dels quarts de final que aconseguí fa dos anys. En el cas de Virginia, que enguany ha estat finalista de dobles a Sydney amb la seva companya habitual, l'argentina Paola Suárez, les seves possibilitats de progressar en el quadre augmenten, ja que el buit deixat per l'eliminació prematura de Venus Williams, l'ocupa la nord-americana Laura Granville, en teoria assequible per a ella.

Robredo i Feliciano tindran ara rivals perillosos. Tommy s'enfrontarà amb el nord-americà James Blake, que ha eliminat el francès Faubel, de la fase prèvia i que ha conquerit fa poc el Torneig de Sydney. Per la seva banda, Feliciano es veurà les cares amb el croat Mario Ancic, que ha eliminat el txec Ernych i ha estat finalista a Auckland, a més d'arrodonir la campanya passada amb el triomf en el darrer partit de la final de la Copa Davis.

Els duels hispanocroats es completaran amb el matx entre Davis i Ferrer, que s'enfrontarà a l'adversari més temible, Ivan Ljubicic, el qual completà l'any passat una temporada espectacular que continua el 2006 amb el títol aconseguit a Madràs davant Carles Moyà.

Ljubicic eliminà ahir l'alemany Phillipp Kohlschreiber. Guillermo López perdé davant Julien Benneteau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.