algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Llagostera continua imparable i ara Hingis es creua en el seu camí

La mallorquina eliminà en segona ronda la italiana Schiavone

La mallorquina Núria Llagostera ha començat el 2006 en plena forma i ahir es classificà per als quarts de final del torneig de Gold Coast (Austràlia). La tennista de Cala Millor assolí el seu passaport per a la següent fase de manera brillant i deixà fora de combat la cap de sèrie número 2 del torneig, la italiana Francesca Schiavone, que derrotà en dos còmodes sets per 6-3 i 6-1.

Llagostera es va trobar molt còmoda sobre la pista i després d'un inici de partit igualat, la jugadora balear anà guanyant confiança, fet que li permeté exhibir el seu millor joc. La tennista italiana només oposà un poc de resistència en el primer set, ja que en el segon fou clarament superada per la seva rival.

Llagostera s'enfrontarà en l'eliminatòria de quarts de final amb una llegenda viva del tennis mundial, la suïssa Martina Hingis, que ha reaparegut enguany després que les lesions en forçassin la retirada de les pistes i que l'han mantinguda tres anys allunyada del circuit.

En el seu retorn a la competició, Hingis sumà ahir una nova victòria en imposar-se en la segona ronda del torneig a la txeca Klara Koukalova, setena cap de sèrie, per un contundent 6-3 i 6-2.

Per altra banda, la primera cap de sèrie del torneig, la també suïssa Patty Schnyder, s'imposà a la nord-americana Angela Haynes per 6-3 i 6-0, mentre que la francesa Tatiana Golovin derrotà l'austríaca Sybille Bammer per 6-1 i 6-3.

En el torneig d'Auckland, l'espanyola María Antonia Sánchez Lorenzo fou eliminada en segona ronda a mans de la porto-riquenya Kristina Brandi. Sánchez Lorenzo va tenir molt poques opcions davant la seva rival i, encara que en la primera mànega es mostrà una mica més sòlida (6-4), cedí després la victòria amb només un joc al seu favor en el segon set (6-1).

Són destacables també els triomfs de les dues primeres caps de sèrie, Petrova i Hantuchova, davant l'alemanya Schruff i la russa Likhovtseva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.