nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Reial Madrid i Athletic cerquen alleujament en el torneig del KO

El Zamora intentarà sorprendre un Barça sense grans figures

El Reial Madrid i el FC Barcelona obriran avui els vuitens de final de la Copa del rei i ho faran davant rivals de diferent entitat, ja que si el conjunt madridista cecarà alleujament en un complicat partit davant un altre equip en crisi com l'Athletic, el líder de Primera Divisió viatja a l'estadi del Zamora, únic supervivent de Segona Divisió B.

A San Mamés, el Reial Madrid intentarà començar l'any de la millor manera possible, després d'un mal final d'any, tot i que el recinte i el rival no semblen el més propici per posar a prova el delicat estat de salut d'un equip que viatja, a més, sense els seus dos davanters i amb novetats en totes les seves línies.

Barça
En l'altre partit avançat a la jornada de demà, el Zamora, únic supervivent de Segona Divisió B, viurà una nit històrica en la qual mirarà de donar la sorpresa davant el FC Barcelona, que jugarà sense les seves grans figures. El ple és assegurat a l'estadi Ruta de la Plata, on només queden 450 entrades que es vendran el dimarts, i tot està a punt per a la gran cita. S'ha ampliat l'aforament (de 8.000 a 11.000 persones) i s'ha protegit la gespa per evitar la temuda aparició de plaques de gel.

El vigent campió i líder de la Lliga viatja a Zamora amb notables absències però confiat d'augmentar la seva espectacular ratxa de victòries consecutives i arribar d'aquesta manera a la catorzena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.