algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

Lamela dissenya el nou Son Moix

Vicenç Grande es reuní dimarts passat amb un representant de l'estudi de la prestigiosa firma d'arquitectura madrilenya

El president Vicenç Grande es reuní dimarts passat amb un alt executiu del prestigiós estudi d'arquitectura Lamela amb la intenció de continuar els contactes per a la remodelació integral de l'estadi de Son Moix.

L'Estudi Lamela, fundat pel prestigiós arquitecte Antonio Lamela l'any 1954 i al qual posteriorment s'hi afegí el seu fill Carlos, rebé setmanes enrere l'encàrrec de preparar diferents alternatives per a la remodelació de l'estadi de Son Moix. Dimarts, tingué lloc un nou contacte entre el president i l'estudi d'arquitectura, que fou, precisament, l'autor del projecte de l'actual estadi de Son Moix. Això no obstant, Carlos Lamela no quedà gaire satisfet del resultat final de l'estadi, en considerar que el nivell d'execució era deficient. Ara, l'objectiu principal de la remodelació encarregada a l'Estudi Lamela és convertir l'estadi en un camp de futbol, eliminant així la pista d'atletisme.

L'estudi d'arquitectura madrileny té l'encarrec d'elaborar un avantprojecte que tengui en compte diferents possibibilitats. La primera de les opcions, sempre imprescindible, és l'eliminació de la pista d'atletisme. Una de les possibilitats que maneja l'Estudi Lamela, a petició de Vicenç Grande, és la construcció d'unes torres d'oficines, que podrien també dedicar una part de la seva superfície a ús comercial. Així mateix, s'hi construirien diferents soterranis dedicats a aparcaments. Finalment, l'avantprojecte que elabora l'Estudi Lamela preveuria també l'ampliació de l'estadi fins als 30.000 espectadors com a mínim. D'aquesta manera, s'aconseguiria rebaixar el preu dels abonaments i les entrades per a tots els aficionats del Reial Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.