nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Cúper: «Tenim una plantilla per guanyar»

L'argentí va reconèixer la qualitat del Getafe, però no renuncia a guanyar al Coliseu Alfonso Pérez

L'entrenador del Mallorca, Héctor Cúper, va parlar ahir en roda de premsa, abans de viatjar amb la resta de l'equip cap a Madrid, de la qualitat del Getafe com a equip i de la seva bona posició a la Lliga. El tècnic va voler també frenar l'eufòria generada per la golejada de la jornada passada, al mateix temps que afirmava que «tenim equip per guanyar partits».

L'entrenador argentí va treure importància a la condició de líder dels madrilenys i va afirmar que aquest fet «no el fa ni molt millor ni molt pitjor, el que hem d'analitzar és que tendrem un bon equip al davant». Deixà clar que la primera posició dels de Schuster és fruit del seu joc i no a l'inrevés.

Després de la golejada a la Reial Societat, l'afició respira un poc més tranquil·la. Cúper va admetre que la situació està més calmada que abans del partit, però que l'equip mai no s'havia preocupat. «La situació està millor perquè tothom s'ha tranquil·litzat i això ens ha donat pau», va dir el tècnic, qui va recordar que «l'equip està bé i no estàvem tan preocupats com en un moment vaig veure que ho estava l'entorn».

Héctor Cúper va afirmar que el Mallorca té plantilla suficient per sumar punts sense haver de passar pena: «Nosaltres tenim un equip per guanyar partits, hi ha jugadors per vèncer». Així mateix va recordar que «són ells els que tenen la responsabilitat de deixar-ho tot al camp, com varen fer l'altre dia». El de Chabas creu que l'equip està trobant el camí en el seu joc, encara que va avisar que «no podrem fer quatre o cinc gols en cada matx». També va dir que no està tot el camí fet, ja que el joc de l'equip encara ha de trobar el punt exacte d'equilibri. «L'equip va jugar molt bé, però va haver-hi 20 minuts que va jugar bastant malament, ens hem de quedar amb l'equilibri», digué en referència al partit contra la Reial.

El mal inici que va tenir l'equip féu que des d'un principi se sentissin veus crítiques envers l'argentí. Interrogat sobre aquesta qüestió i per l'esforç que el president, Vicenç Grande, fa per atreure-la cap a la seva persona, va explicar que «jo no record no haver tengut pressió quan he dirigit. El president el que vol és protegir-me un poc i li ho agraesc, però un entrenador ha d'estar-hi acostumat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.