algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Rafel Nadal cerca avui el seu desè títol

El manacorí superà Ferrero en semifinals i s'enfrontarà a Guillermo Coria en la final

Rafel Nadal va fer bo els pronòstics, jab que és el primer cap de sèrie, i ja es troba a la final del torneig de Pequín en derrotar ahir en semifinals el valencià Juan Carlos Ferrero per 6-4 i 6-4 en una hora i 28 minuts de joc.

Ferrero, que ha jugat un gran tennis durant tota la setmana per arribar a semifinals, es va veure superat per Nadal que, malgrat el cansament acumulat pels dos llargs partits que disputà el dia abans, tornà a demostrar perquè és el segon millor jugador del món. «Estic feliç de ser a la final i passi el que passi estaré content, perquè abans de venir a Xina no estava jugant bé i avui (per ahir) he fet el millor partit de la setmana», manifestà el manacorí després de guanyar el d'Ontinyent.

Punts llargs i lluitats, disputats des del fons de la pista i punts més fàcils, conseqüència de contundents primers serveis, foren els arguments que utilitzaren ambdós jugadors, que s'enfrontaven per tercera vegada, sense que el llevantí sàpiga encara què és guanyar el campió de París.

El rival de Nadal avui serà l'argentí Guillermo Coria, segon favorit, que es desfé en l'altra semifinal del suec Thomas Johansson (4-6, 7-5 i 6-2), i si el mallorquí guanya es ferà amb el desè títol de la temporada. Serà la primera vegada que els dos tennistes es vegin les cares en pista ràpida i pel que fa a aquesta circumstància manifestà Nadal que «serà un partit molt complicat perquè Coria arribà a quarts de final de l'US Open i està amb molta confiança i jugant molt bé».

Rafel Nadal, amb el segon lloc assegurat en la Cursa de Campions i en la Llista d'Entrades de l'ATP, intentarà sumar avui el seu segon títol en pista ràpida després d'aconseguir guanyar l'Open de Mont-real davant el nord-americà Agassi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.