nubes dispersas
  • Màx: 16.84°
  • Mín: 12.25°
16°

Grande vol alliberar-se del compromís de compra de les accions de Miquel Vaquer

Actualment, la intenció del vicepresident és continuar en el seu càrrec amb les mateixes condicions


El consell d'administració del Reial Mallorca es reuneix avui a Son Moix per tractar els diversos temes de l'actualitat mallorquinista.

Encara que no es troba en l'ordre del dia, el cert és que un dels temes que podrien tractar-se és la possibilitat que Vicenç Grande assumeixi el paquet accionarial en poder de Miquel Vaquer. Quan el passat mes de juny Grande aconseguí la majoria accionarial del club, l'ara president es va comprometre amb Miquel Vaquer a comprar-li les accions quan aquest ho considerés oportú. Vaquer, vicepresident del Mallorca, amb un quinze per cent de les accions en el seu poder, pot exercir aquesta opció, segons aquell compromís segellat per escrit, en qualsevol moment. A Vicenç Grande li agradaria alliberar-se d'aquest compromís de compra o, com a mínim, saber si haurà de comprar el paquet de Vaquer aviat.

El president li demanà dies enrere a Vaquer que es definís en un sentit o un altre, i ambdós acordaren que el consell d'administració que avui se celebra seria el moment per prendre la decisió: continuar amb el seu paquet accionarial, valorat en uns 3 milions d'euros, i alliberar així Grande del seu compromís, o bé desvincular-se de l'entitat.

En principi, pareix que la decisió ja està presa i Vaquer continuarà amb les seves accions i amb el càrrec de vicepresident del club, encara que Grande no aconseguirà alliberar-se del compromís de compra pactat.

Els dos «pesos pesats» del Reial Mallorca mantenen una excel·lent relació personal, i aquest fet ajudrà sense dubte a resoldre de forma gens traumàtica la qüestió. El president mallorquinista es troba plenament satisfet amb el seu actual equip de feina, del qual en forma part important Vaquer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.