nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Díaz i Belasteguín es proclamen campions del Màster Sèries Illes Balears

La parella hispanoargentina va derrotar en la final la formada per Hernán Auguste i Christian Gutiérrez

Els primers guanyadors del Màster Sèries Illes Balears, disputat durant tota la setmana passada a Palma, ha estat la parella hispanoargentina formada per Juan Martín i Fernando Belasteguín, que superaren en la final Hernán Auguste i Chistian Gutiérrez per 7-5 i 6-4.

El I Màster Sèries Illes Balears se celebrà entre la pista de vidre del Moll de Golondrines i el centre Mega Sport, i va reunir els millors jugadors de pàdel del món a l'Illa.

En el primer parcial de la final, quan pareixia que tot acabaria en el «tie break», Martín i Belasteguín aconseguiren fer un «break» que els va permetre anotar-se el primer set per 7-5. Auguste i Gutiérrez varen acusar molt el cop i tornaren a sofrir un «break» en el segon set, el qual ja no varen poder remuntar. Juan Martín Díaz i Fernando Belasteguín no varen desprofitar l'ocasió i varen tancar el set i el partit amb un 6-4.

L'entrega de guardons va comptar amb la participació d'Eduardo Gamero, director general de Promoció Turística, Antonio Juaneda, director general de relacions amb el Parlament i Toni Palerm, director d'Esports de s'Institut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.