algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

US Open Robredo i Verdasco, a vuitens de final

El tennista català s'enfrontarà al nord-americà James Blake, botxí de Rafel Nadal en tercera ronda

El català Tommy Robredo es convertí ahir en el primer representant de l'Armada als vuitens de final de l'Open dels Estats Units en superar en tercera ronda el francès Sebastien Grosjean per 6-4, 7-5, 6-7 (3) i 7-6 (3).

Robredo, dinovè cap de sèrie, s'enfrontarà ara al nord-americà James Blake, botxí de Nadal i que accedí al torneig gràcies a una invitació, per assolir els quarts i marcar el seu així el seu rècord en un Grand Slam.

El d'Hostalric, de 23 anys i que està vivint el moment més dolç de la seva carrera, aconseguí a més la seva primera victòria en pista dura sobre Grosjean. Robredo estigué molt bé en els dos primers sets però el francès reaccionà en el tercer i forçà un tie-break que s'endugué amb comoditat. Aquest triomf parcial revitalitzà les opcions del tennista gal però el català, també en la «mort sobtada», s'endugué la quarta màniga i el partit.

El tennista madrileny Fernando Verdasco també es va plantar als vuitens en superar el serbimontenegrí Novak Djokovic per 6-1, 4-6, 6-7, 6-4 i 6-4, també el seu millor resultat en un Grand Slam. Verdasco s'enfrontarà al guanyador del duel entre Mirnyi i Nieminen.

David Ferrer, dissetè favorit, no pogué emular els seus compatriotes i caigué eliminat pel suec Dominik Hrbaty, cap de sèrie número 15, en un disputadíssim enfrontament que es decantà a favor del nòrdic per un ajustat resultat: 6-7, 7-5, 7-5 i 7-5.

D'altra banda, el veterà André Agassi passà ronda als seus 35 anys en superar el txec Tomas Berdych per 3-6, 6-1, 6-4 i 7-6 durant dues hores i mitja de partit. El tennista de Las Vegas, finalista el passat torneig de Mont-real i que ha guanyat dues vegades a Flushibg Meadows, du disputats vint US Open consecutius, tot un rècord.

Anabel Medina, KO
L'única representant femenina que li quedava a Espanya en tercera ronda quedà ahir eliminada. Anabel Medina fou superada per la segona favorita, la nord-americana Lindsay Davenport, en caure amb un clar 6-3 i 6-2. Per la seva part, la russa Petrova, novena cap de sèrie, fou la primera dona a assolir els quarts de final en la present edició de Flushing Meadows en guanyar la txeca Vaidisova per 7-6 i 7-5.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.