cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Cúper: «No tinc tot el que vaig demanar»

El tècnic vermellenc, però, es mostra satisfet amb les darreres incorporacions de l'equip

66940
El poblera s'esforçà contra el Mallorca, però acabà cedint davant la millor qualitat dels vermellencs.


Héctor Cúper aparegué amb el seu habitual rostre seriós a la roda de premsa posterior al partit amistós d'ahir davant la UE Poblera al Municipal. Les reflexions sobre l'enfrontament era el de menys, perquè el que interessava era la seva valoració sobre la nova plantilla, que finalment ha quedat tancada amb les incorporacions de darrera hora de Choutos, Yordi i Doni.

Cúper està content amb les incorporacions. Valorà positivament el traspàs de Luis García perquè ha fet possible la contractació de tres futbolistes: Choutos, Doni i Yordi. Així i tot, el de Chabas assegura que no té tot el ha demanat i recorda la llista inicial d'objectius. «Han arribat onze futbolistes i estic content. La possibilitat de Doni sorgí fa vint dies, mentre que Yordi, un futbolista de bon físic, ha vengut perquè no han pogut venir altres jugadors», explicà Cúper.

El grec Choutos va ser ahir titular i Cúper assegurà que encara no té el ritme dels seus companys. Interrogat sobre el traspàs de Luis García, el tècnic sud-americà assegurà que la seva venda ha possibilitat l'arribada de Choutos, Yordi i Doni: «No està malament el que s'ha fet», va dir. El tècnic argentí insisteix que no té tot el que va sol·licitar: «De la llista inicial no han vingut tots els futbolistes que hi havia. Uns no han volgut venir i altres eren cars», assegurà.

El tècnic vermellenc negà que en aquest Mallorca no hi hagi espai per als més joves i assegurà que el fitxatge d'un home de 30 anys no perjudica els joves. «Hem de mesclar experiència i joventut», sentencià. L'entrenador mallorquinista sap que si arriba l'èxit el mèrit serà de molts i que si es fracassa tota la culpa serà seva. Així i tot, reconegué ahir que hi ha jugadors que ell no va demanar. «El fracàs l'assumeix l'entrenador. Si no va bé, la culpa serà meva. Ara bé, hi ha jugadors que han arribat i no han estat demanats per mi», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.