algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

La història interminable

El fitxatge d'Eduardo Tuzzio pel Reial Mallorca es dilata, però en el club vermellenc són optimistes

78524
L'argentí Eduardo Tuzzio no dóna una resposta definitiva al Reial Mallorca.


El fitxatge del central Eduardo Tuzzio pel Reial Mallorca du camí de convertir-se en el serial de l'estiu. Ahir, quan la paciència dels dirigents mallorqunistes semblava que estava a punt d'esgotar-se després de molts dies esperant una resposta afirmativa, va produir-se una aproximació en les posicions de les dues parts. Una aproximació que serveix per no rompre definitivament les negociacions, però que tampoc acosta el futbolista del River Plate al Mallorca. Les postures estan més pròximes, però encara queda molta feina per fer.

D'aquesta forma, idò, es perllonga la situació d'estancament d'un fitxatge que està resultant el més complicat dels sis realitzats fins ara. Tuzzio, que coneix el futbol europeu per la seva exitosa etapa en l'Olympique de Marsella francès, vol jugar sota les ordres d'Héctor Cúper, un tècnic venerat en el seu país i que coneix a la perfecció la qualitat del defensa del River. Però per altra banda, amb 31 anys ja complits, el jugador vol assegurar-se un bon contracte, tenint en compte que pot ser el darrer de la seva carrera. Precisament és la duració del contracte un dels problemes que ha dilatat aquesta inacabable negociació. La duració, i, és clar, el seu import. Perquè el representant de Tuzzio, Leo Rodríguez, no s'ha cansat de demanar al Mallorca, en públic i en privvat, un «esforç» per augmentar la fitxa del futbolista. Vicenç Grande li responia el passat dilluns demanant-li que siguin ells els qui rebaixen les seves pretensions. Un estira i arronsa que ahir mateix semblava condemnat a rompre els contactes, però que afortunadament ha pogut reconduir-se en les darreres hores.

Ara per ara, resulta molt aventurat dir que el d'avui serà un dia clau, però el cert és que a les oficines de Son Moix tenen confiança en què les posicions s'acostin encara més i es deixi així pràcticament fet el fitxatge del setè reforç per a la pròxima campanya. El presumpte interès mostrat per altres clubs espanyols i estrangers pot suposar un entrebanc afegit per donar-li un final feliç en aquesta llarga història. Però la presència de Cúper i el projecte que se li ha presentat a Eduardo Tuzzio pot fer que acabi vestint en els pròxims dies la camiseta del Reial Mallorca.

Encara que els majors esforços de la secretaria tècnica es centren en aquests moments a tancar l'operació amb Eduardo Tuzzio, en el club continuen treballant en la contractació del davanter que ha demanat Héctor Cúper. En aquest sentit, la possibilitat que Bernardo Corradi arribi a l'illa és poc probable, però es manegen altres noms de futbolistes amb característques semblants a les que desitja l'entrenador argentí. El fet que aquests noms no hagin trascendit pot afavorir la seva arribada, però caldrà esperar els esdeveniments dels pròxims dies i, abans de donar cap passa definitiva, apurar les últimes possibilitats perquè l'atacant italià del València sigui vermellenc la pròxima campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.