algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Vermell de rècord

El Mallorca vol batre el registre de 2003 en el Martínez Valero i aconseguir 23.142 camisetes vermelles a les grades de Son Moix


El partit del pròxim diumenge s'està vivint com una autèntica final entre els aficionats vermellencs, i el club vol aprofitar-ho per batre un rècord. La intenció del Mallorca és aconseguir que davant el Betis 23.142 espectadors, és a dir, la totalitat de l'estadi, vesteixin una camiseta vermella.

Seguint la «filosofia» de les finals de Copa de València i Elx, el club pretén convertir les grades de Son Moix en una autèntica «marea vermella». Si en la final de 1998 contra el FC Barcelona varen ser dotze mil els seguidors que acudiren a Mestalla amb els seus impermeables vermells, a l'estadi Martínez Valero foren quinze mil els aficionats que ompliren de color l'estadi il·licità lluint camisetes i gorres vermellenques.

Ara, amb un objectiu molt més humil però a l'hora més important, com és la permanència a Primera, el Reial Mallorca demana a tots els socis i aficionats que diumenge es donin cita a Son Moix, que ho facin lluïnt una peca de vestir de color vermell. La millor manera de crear ambient i «inundar» el camp de sentiment vermellenc.

Encara que la final de Mestalla va acabar amb derrota en els penals, tothom té encara en el record la imatge dels milers d'aficionats illencs lluïnt els impermeables que va cedir el Consell de Mallorca, i que encara set anys després es poden veure un diumenge sí i l'altre també a les grades de Son Moix. A Elx la fortuna sí que li va somriure al Mallorca, i en aquell «bon resultat» apel·la ara el Mallorca per repetir l'experiència, amplificant-la fins a la capacitat màxima del recinte palmesà.

Però les camisetes no serà l'únic que posarà la nota de color a les grades el pròxim diumenge, en el partit que tanca la temporada. Abans del partit contra el Betis, el RCD Mallorca repartirà fins a quinze mil parells de pals sonors, i mil banderes mallorquinistes d'un metre d'alt per un metre i mig d'ample. Tot plegat pot crear un ambient mai vist a Son Moix, després d'una temporada especialment difícil i on els seguidors han demostrat una gran maduresa, donant suport a l'equip fins i tot en els moments més complicats.

Després d'enregistrar-se davant el Saragossa i el València les pitjors entrades del campionat, coincidint amb el moment més crític de l'equip, la posterior trajectòria dels homes de Cúper ha anat fent que els seguidors recuperassin la fe en les possibilitats del Mallorca. Ara, en el partit on es juga tota la feina dels darrers mesos, l'afició tornarà a respondre, i des del club s'intentarà «neutralitzar» l'efecte negatiu de la pista d'atletisme amb un color i un ambient que ajudi que els tres punts quedin a Palma.

Ara, idò, és el moment d'obrir l'armari, cercar la camiseta més vermella que trobem, i tenir-la preparada pel diumenge, quan l'estadi de Son Moix ha de convertir-se en una gran festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.