cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Un directiu del Llevant acusa el Mallorca

El conseller valencià Miguel Àngel Ruiz acusa els vermellencs de comprar el partit davant el Deportivo

El Llevant no ha acabat d'encaixar del tot bé la seva situació esportiva, amb la caiguda el cap de setmana passat a la zona de descens, i insisteixen a cercar la causa dels seus problemes lluny del seu club. Si primer asseguraren veure bubotes en la victòria del Mallorca sobre l'Athletic de Bilbao a Son Moix (4-3), i denunciaren presumptes tractes de favor de la federació i dels àrbitres cap a l'equip balear, ahir el conseller del club granota, Miguel Àngel Ruiz Sanahuja, afirmà que mitjançant una trucada telefònica «d'un amic d'un amic que és agent FIFA» li comunicaren dimarts passat des de Mallorca que el club vermellenc havia comprat el partit amb el Deportivo, fet que denuncià ahir en diferents emissores de ràdio sense poder aportar cap altra prova fefaent que la suposada conversa telefònica.

Ruiz Sanahuja comentà que després de veure les imatges del matx, estava convençut dels 'embulls' i que el jugador Enrique Romero també estava comprat. El dirigent granota afirmà que «vaig rebre una trucada que em va dir que el Mallorca tenia comprat el partit contra el Deportivo i em relatà amb detalls com havien de ser els fets. Que abans del minut 10 el Mallorca s'avançaria en una acció de penal i expulsió o en una jugada per la banda de Romero, i que abans del descans arribaria un altre gol per la mateixa banda, que Campano centraria i que un futbolista lliure de marcatge marcaria», indicà. Així mateix afegí que «després, a la represa, el Deportivo o el Mallorca podrien marcar un altre gol. El que vaig fer és comentar-ho amb Pedro Villaroel -president del Llevant- i tots dos ens quedàrem amb la incertesa que suposa rebre una telefonada així». Malgrat conèixer els suposats embulls des de dimarts passat, no denunciaren el contingut de la trucada fins ahir.

Ruiz també revelà que a l'esmentada conversa telefònica l'agent FIFA li comentà que «el Deportivo deu al Mallorca 300 milions de pessetes de traspassos anteriors; que el Mallorca deu a Luque 100 milions de pessetes; que en el Mallorca jugaren Valerón, Romero, Luque i Xisco; i que per a la pròxima temporada el Deportivo té fitxat el porter Moyà». «Amb tot això, ateses les circumstàncies i vist el partit per televisió, m'ho crec tot: que Romero estava comprat i que el Depor es deixà guanyar», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.