algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

El Sóller haurà d'esperar a diumenge

Guanyà l'Universitario Ferriol amb autoritat i l'eliminatòria queda ara igualada

U. FERROL 93
OLIS SÓLLER 78

U. FERROL: Sofia Ramalho (17), Maria Vilouta (15), Carla Freixas (18), Elena Sánchez (11), Jeny Buceler (15) -cinc inicial-. També jugaren Elvira Fernández (10), Maite (-) i Raquel Àlvarez (4).
OLIS SÓLLER: Silvia Lara (6), Maria Moreno (6), Deane Buceler (4), Carolina Sánchez (2), De la Campa (16) -cinc inicial-. També jugaren Lonnke Yntema (-), Laura Fernández (14), Alke Dietel (11), Marta Díez (14) i Opece (4).
ÀRBITRES: Àngel González i José María Pérez (Comitè madrileny). Elminats: Maria Vilouta, De la Campa, Anke Dietel i Carolina Sánchez.
PARCIALS: 26-14, 23-20, 69-57 i 93-78.


L'Olis Sóller haurà d'esperar fins al tercer partit per resoldre el seu futur. Les mallorquines, que afrontaven el partit amb el clar objectiu de sentenciar l'eliminatòria, es varen trobar davant un Universitario Ferrol, que es mostrà intractable en el joc interior.

El conjunt gallec, després dels cinc primers minuts, no tardà a agafar confiança i aconseguir els primers avantatges en el marcador. Amb la força sota el tauler de Buceler i el tir exterior de Carla, l'Universidad Ferrol anà consolidant el seu avantatge fins arribar a un clar 26-14 en arribar al final del primer quart.

El conjunt gallec, d'aquí i fins al final, no va tenir gaire dificultats, tot i que el conjunt solleric de Miquel Ballester va intentar la remuntada sense sort en diferents oportunitats, però la consistència defensiva dels locals fou determinant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.