algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Tancada la graella del Gran Premi

Latino Hannover i Lugano de Font guanyen les dues classificatòries

Ahir quedà completada la relació de participants que disputaran, el proper diumenge dia 22 de maig, la clàssica per excel·lència del trot balear: El Gran Premi Nacional. A les dues primeres curses de la reunió de l'Hipòdrom de Son Pardo tengueren lloc les proves classificatòries, de les quals sortiren els vuit exemplars que acompanyaran els ja classificats: Lulú de Font, Lino de Font, Lucky di Monmes, Lillo di Monmes, Lluna Plena, Lurabo Bowl GS, Lover de Kor i Lucky das Pont.

A la primera classificatòria la victòria fou per a l'exemplar de la quadra J.Rotger, Latino Hanover, amb un temps d'1.19.5 per davant de Llepol de Vixi (1.19.8), Larene Mar (1.20.0) i Ladin Jet (1.20.1), que foren els quatre exemplars que aconseguiren el passaport per al Gran Premi.

La segona cursa classificatòria fou més lenta i la victòria fou per al producte de la quadra Morro, Lugano de Font, que a les regnes de Joan Antoni Riera s'imposà amb un temps d'1.20.9. Les altres tres places que donen dret a disputar la clàssica foren per a Lamina Blai (1.21.3), Latin Lobell (1.21.4) i Laramie Ask (1.21.5).

Per una altra banda, el cavall de la quadra Dumas, el francès Huit Mai du Coq, féu bons els pronòstics i s'imposà en el Premi Ambassador Fortuna Bis, prova reservada per a exemplars internacionals i que fou la correguda del Quartet, que ahir repartí un fons de 5.078 euros en premis. Per darrere Huit Mai du Coq, que ahir fou menat per Joan Carles Rotger i que s'imposà amb un temps d'1.18.1, es classificaren Hynouk de Genetine (1.18.3), Italo Speed (1.18.6) i Delvin Twostep (1.18.6). Finalment, cal destacar que Henara Negra GS no pogué aconseguir l'onzena victòria de la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.