algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Balears ja té les seves figures escolars

El poliesportiu Germans Escales vibrà amb la jornada de cloenda i el corresponent lliurament de premis


Els Balears en Joc 2005 finalitzà ahir diumenge, competició organitzada per la Direcció General d'Esports del Govern de les Illes Balears i patrocinada per Carrefour, a la qual han participat més de 2.000 escolars. Alguns d'aquests estudiants representaran la nostra Comunitat en els seus respectius campionats nacionals.

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat la segona fase, en el decurs de la qual els infantils de futbol, bàsquet, voleibol i handbol han estat els protagonistes, així com els participants de tir amb arc, atletisme, tir de fona, pilota i judo.

La darrera jornada serví per conèixer els que han estat els darrers campions i per acomiadar els Jocs Escolars així com un esdeveniment d'aquesta magnitud es mereix. Amb el Poliesportiu Germans Escales com a escenari, la festa va començar amb una exhibició de rugbi, que donà pas després al lliurament de medalles. L'acte va estar presidit pel director general d'Esports, Josep Lluís Ballester.

Els veritables protagonistes foren els joves estudiants presents al poliesportiu, ja fossin els que pujaren al pòdium com aquells que estibaren les graderies del pavelló oferint suport als companys.

Respecte dels campions de Balears, els escolars mallorquins ocuparen els primers llocs en les competicions de futbol, bàsquet i voleibol. Les més joves jugadores de bàsquet del Sant Josep Obrer acabaren líders de la categoria infantil de bàsquet femení després d'haver guanyat tots els seus partits. El darrer el disputaren contra el CB Ferreries i va acabar amb un marcador de 53-39. Les segones classificades varen ser les jugadores del B Manacor, que s'imposaren al CD Tanit per 50-48. A la categoria masculina, el guanyador fou el Sant Agustí mentre que el Sant Josep Obrer quedà segon.

A futbol, el Mallorca es proclamà campió en derrotar 5-0 el Peña Orient, mentre que segons quedaren el La Salle Palma en superar en el seu partit l'S.D. Portmany per un contundent 10-1.

A volei infantil femení, el campió fou el CV Cide i subcampió el CV Artà. En la competició de tir amb arc dominaren els arquers eivissencs. Així, les germanes Cabrero Taravilla s'imposaren en cadet femení i Isabel Colomar fou la millor en categoria infantil. A la categoria masculina, en infantils s'imposà el mallorquí Mateu Coll mentre que en cadet el millor fou l'eivissenc Daniel Torres. A handbol va fer campió el Sa Real en guanyar el segon partit al Handbol Marratxí per 28-18.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.