cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

La junta general d'accionistes aprovarà els comptes anuals el quinze de desembre

Els estatuts socials marquen que només hi poden acudir els que tenen un mínim de deu accions

El Reial Mallorca, com la resta de Societats Anònimes Esportives, té l'obligació de convocar una junta general d'accionistes abans del trenta-u de desembre per aprovar, si és el cas, els comptes anuals de la temporada anterior. Així, i mitjançant un anunci de premsa publicat ahir, la junta general d'accionistes es convoca pel proper 15 de desembre a les 19.00 hores a l'estadi de Son Moix, seu social de l'entitat.

El primer punt de l'ordre del dia és l'examen i aprovació, en el seu cas, dels comptes anuals així com de l'informe de gestió de la societat, corresponents a l'exercici econòmic 2003/2004, que com saben es tancà amb un superàvit que ronda els sis milions d'euros. Els accionistes, en el segon punt de l'ordre del dia, hauran de censurar la gestió del consell d'administració durant l'esmentat període, malgrat que és evident que no hi haurà discrepàncies, ja que la pràctica totalitat dels accionistes del Reial Mallorca són membres del consell d'administració.

Un altre punt de l'ordre del dia fa referència a la ratificació, si escau, dels membres del consell d'administració que entraren a formar part del mateix el passat 27 de juliol. S'ha de destacar també que l'ordre del dia no recull, almanco a l'anunci formal de la junta general d'accionistes, el tradicional punt de precs i preguntes.

A l'anunci es recorda també que, de conformitat amb l'article 16 dels estatuts, poden assistir a la junta general els accionistes que siguin titulars d'almenys, 10 accions. Durant els darrers anys, les juntes generals d'accionistes eren universals i, per tant, hi podien anar tots els accionistes que així ho desitjaven. En tot cas, l'únic accionista afectat és Josep Lluís Cortès, que no en té deu i que, fins ara, acudia any rere any. Sigui com sigui, Cortès fa comptes recopilar tota la informació a la qual, com accionista, té dret.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.