algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

El Reial Madrid és líder en solitari, després d'esclafar l'Etosa Alacant

El Barça aconseguí un important triomf en la canxa del Tau Vitòria

El Reial Madrid és líder solitari després de batre l'Etosa Alacant per 81-61, davant el seu públic, en el Vistalegre. Fa molts d'anys que els marengues no començaven la lliga regular amb deu victòries consecutives.

Maljkovic ha aconseguit retornar les esperances als aficionats madridistes de conquerir títols, tant nacionals com internacionals.

Un parcial de 10-0 des dels primers minuts possibilita als marengues jugar amb tranquil·litat, frenant sempre els intents de reacció de l'Etosa.

En la lluita per les primeres places aconseguí el Barça un important triomf en la canxa del Tau Ceràmica a Vitòria. Els homes de Joan Montes s'imposaren per 72-79. La «bomba» Juan Carlos Navarro va ser la gran estrella del cinc català, amb 26 punts, 21 d'ells anotats, després del descans. En el conjunt local varen decebre els estrangers. Només els nacionals Calderón i Vidal destacaren. El conjunt blaugrana està ara a un punt del líder Reial Madrid, junt amb l'Etosa Alacant.

Aquests tres equips ja competen amb quatre o tres puunts d'avantatge sobre el quart classificat, el Tau, que junt amb el Gran Canària, que derrotà sense problemes el Caja San Fernando sevillà per 77-61, han sumat sis victòries i quatre derrotes.

Els vuit primers de la primera volta disputarà, com els anys anteriors, la Copa del Rei. I els tres primers ja tenen més de mig bitllet a la butxaca.

En la lluita pel descens es registraren pocs canvis. El DKV Joventut derrotà el Leche Rio per 97-83, el Fòrum Valladolid ho va tenir més complicat per batre el Plus Pujol Lleida per 82-80, i l'Unicaja Màlaga, abans de començar la Lliga un dels favorits, està recuperant terreny, guanyant a l'Unelco per 77-99.

Els tres perdedors compten només amb dues victòries i es mantenen en la zona de perill.

El tècnic del conjunt canarí, Gustavo, Aranzana, declarà, després de la derrota, que no hi ha problemes per rescindir el contracte, si el club ho creu convenient.

El tècnic va tenir problemes, durant el matx, amb el seu aler Jorge Rocca, que no volgué sortir en el darrer quart.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.