algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Torres es recupera a temps i serà titular

Així ho confirmà César Ferrando, que no es refia de la pèssima estadística del Mallorca a Son Moix


Fernando Torres tornarà a ser una vegada més el principal maldecap per a la defensa mallorquinista en el partit d'avui horabaixa. El «Nin», que l'any passat marcà en el descompte el gol de la victòria blanc-i-vermella, no intervingué en el partit de la Copa del Rei de dijous i el descans li ha servit per poder viatjar a Palma.

Ahir el seu tècnic, Cérsar Ferrando, confirmava la titularitat del davanter madrileny. «No es troba al cent per cent, però sempre té la màxima motivació, i per això ha vingut fins aquí per jugar», va assegurar el tècnic valencià. Ferrando es mostrà categòric quan afirmà que del Mallorca no l'inquieta res en concret, ja que «només em preocupa el meu equip». Els sis mesos que du el Mallorca sense guanyar a Son Moix tampoc no són motiu de comentari segons l'extècnic de l'Albacete, perquè «no em refii de l'estadística».

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid confessà que no havia vist cap partit dels vermellencs, llevat del de diumenge passat a Sevilla, en el qual «em va agradar». Ferrando afirmà que «amb Héctor -Cúper- el Mallorca serà un equip magnífic, però amb Benito Floro també ho hauria estat perquè hi ha un bon bloc». Segons ell, «de vegades no es té prou paciència i sempre ho pagam els mateixos».

El conjunt blanc-i-vermell arriba a Palma amb la necessitat de sumar els punts després d'unes jornades en què els de César Ferrando han anat perdent força fins a quedar fora de les posicions europees. Dos punts en les tres darreres jornades -derrota amb el Sevilla i empats davant el València i el Saragossa- així ho demostren. Una de les seves assignatures pendents aquesta temporada són els partits jugats fora del Vicente Calderón.

Com a visitant, l'Atlètic només ha sumat quatre dels quinze punts en joc i la seva única victòria fora camp es remunta a la segona jornada. Els atlètics perden per lesió Salva Ballesta, Luccin i Sergio Aragoneses, però recuperen Fernando Torres, Juan Velasco i Ariel Ibagaza, una vegada superat el seu esquinç de turmell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.