algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

L'Illes Balears compleix un any d'èxits

L'equip ciclista, que ha pujat al pòdium del Tour i la Vuelta, acaba el 2004 com a millor conjunt espanyol


L'Illes Balears ha complit amb èxit el seu primer any de vida. El conjunt ciclista, que el passat mes de gener agafà el relleu del Banesto, ha igualat i fins i tot ha superat els registres del seu predecessor, de manera que en aquestes altures se situa com a millor equip espanyol en la classificació de l'UCI. Els homes entrenats per Eusebio Unzue han aconseguit desset victòries al llarg de la temporada, inclosa una etapa en la Vuelta a Espanya i tres generals per etapes. A més, el conjunt patrocinat pel Govern balear ha ocupat en 25 ocasions el segon lloc i pot presumir d'haver pujat en els podis finals del Tour de França, amb Vladimir Karpets com a millor jove, i de la Vuelta a Espanya, amb Francisco Mancebo en el tercer lloc de la general.

Aquests dos corredors han estat precisament els més destacats en el còmput global, juntament amb un Denis Menchov que va complir amb nota a la primera meitat de l'any però fallà, en part per la mala sort, a les grans cites.

Respecte dels corredors mallorquins, Toni Colom s'endugué la Challenge i la primera etapa de la Vuelta a Andalusia, mentre que Joan Horrach fou un gregari de luxe per a Paco Mancebo en la Vuelta a Espanya, on acabà situat entre els trenta primers de la classificació general.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.