algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

Objectiu: recuperar el temps perdut

Cúper programa dures sessions de treball i Alfano agraeix la «bona resposta» dels futbolistes


Héctor Cúper anuncià feina i els futbolistes ja la tenen. L'argentí, que poques hores després d'aterrar a Mallorca ja es vestia amb xandall per dirigir la primera sessió de treball, va dur a terme ahir dos entrenaments amb els quals intentà introduir els primers conceptes en els caps d'una plantilla que sembla haver perdut completament el nord. Héctor Cúper i Juan Manuel Alfano varen programar una sessió matinal físicament molt exigent, al terme de la qual l'entrenador del Mallorca va quedar-se amb els homes més defensius per mirar de corregir algunes coses ja de cara al partit del pròxim diumenge en el Sánchez Pizjuán.

Juan Manuel Alfano, qui juntament amb Toni Servera serà a partir d'ara el responsable de la preparació física del primer equip vermellenc, va mostrar-se davant els mitjans de comunicació satisfet per la «bona resposta» trobada en els futbolistes després de la presa de contacte de dimarts i l'entrenament d'ahir. «Existeix bona actitud i bona predisposició, el que ja és molt, però necessitam una mica més de temps per fer una valoració de quin és l'estat de la plantilla».

Sempre respectuós amb la feina dels seus predecessors, Alfano anuncià que faria un pla de treball «d'acord amb l'altura del campionat en què ens trobam», a l'hora que lamentava la manca de temps per poder realitzar un test complet de cada jugador. «Tenim un compromís immediat a Sevilla i tres dies més tard a Lanzarote, per la qual cosa no podré realitzar els tests tan exhustius com a mi m'agradaria, però els partits, els entrenaments i els tests aeròbics i de velocitat ens permetran fer-nos una idea de l'estat dels futbolistes», afegí Alfano.

El preparador físic argentí posà les festes nadalenques com el termini en el qual poder «avaluar i conèixer» la plantilla, «i mentre haurem de treballar al màxim». Juan Manuel Alfano també es va referir al seu retorn al Mallorca, on formant equip amb Cúper i l'ara absent Bacigalup aconseguiren els primers grans èxits en la història del club vermellenc. «Tenim molta alegria de tornar a ca nostra, a un club que per nosaltres és diferent a tots els altres, però tenim per davant nostre un desafiament professional molt important com és optimitzar el rendiment tàctic i físic d'aquesta plantilla per començar guanyar partits el més aviat possible», va concloure el preparador físic mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.