Remuntaren una diferència de 16 punts, però fallaren al final

DRAC INCA: Berto Alzamora (15), Sergio Rodríguez (9), Tuky Bulfoni (18), Ezugwu (6), Ibarra (3) -cinc inicial-, Stevie Johnson (19), Bustamante (9) i Pibe Giménez.
14/23 tirs lliures, 25/46 llançaments de dos punts, 5/17 de tres, 38 rebots (15 d'ofensius), 12 assistències, 11 pilotes perdudes i 26 faltes personals comeses. Eliminats: Berto Alzamora (min. 37), Ezugwu (min. 39) i Sergio Rodríguez (min. 40).
OURENSE: Shoemaker (23), Wright (14), Bernabé (9), Stazic (9), Sony Vázquez (25) -cinc inicial-, Fernández Vila (2), Berenguer (3) i Conde-Corbal.
19/25 tirs lliures, 21/38 llançaments de dos punts, 8/19 de tres, 34 rebots (12 d'ofensius), 11 assistències, 10 pilotes perdudes i 21 faltes personals comeses. Eliminat: Bernabé (min. 40).
MARCADOR (cada cinc minuts): 10-14, 19-33, 30-39, 39-48 (mitja part), 46-58, 65-69, 75-75 i 79-85 (final).
ÀRBITRES: Els catalans Carles Maurí i Pere Munar. Desencertat el principal i regular l'auxiliar.
INCIDÈNCIES: Mitja entrada en el Palau d'Esports.

El Drac Inca desaprofita l'oportunitat de col·locar-se en el «play-out» amb un marcador favorable de 2-0. Després de començar desencertats, errant en els llançaments de fora de la linía de 6,25 metres, 5/17 pels 14/22 del primer matx, i de no frenar el joc interior dels homes d'Àngel Navarro, els locals remuntaren una diferència de 16 punts (19-35) i aconseguiren un avantatge de dos (77-75) per rebre un parcial de 4-10 en els darrers cinc minuts i perdre per 79-85.

Els dos tècnics realitzaren pocs canvis respecte del primer enfrontament: el mallorquí apostà pel mateix quintet i Àngel Navarro començà amb l'aler croat Stjepen Stazic per Berenguer.

Xavi Sastre no pogué disposar, un altre pic, del «número 5» titular, l'internacional canadenc Jesse Young, i la seva absència es notà en la brega davall la cistella. Els llançaments de tres punts no entraven i també perdonaven els locals en els tirs lliures, deixant d'anotar 9 punts (14/23) que al final faltaren per consumar el triomf. Xavi Sastre comptà amb només tres homes encertats, Stevie Johnson, Tuky Bulfoni i Berto Alzamora. Els altres actuaren per sota de la seva línia habitual, com també Sergio Rodríguez, l'heroi del primer matx.

I això que tot comença bé. Després de tres minuts de joc, el marcador assenyalava una renda de sis punts (8-2) a favor del Drac. Unes decisions discutibles de l'àrbitre principal, el català Carles Mauri, desorientaren la banqueta, més pendent de l'actuació dels col·legiats que del seu propi joc. Els visitants, tocats després de la primera derrota, recuperaren a poc a poc l'autoconfinaça i de manera gradual s'escaparen en el marcador, arribant a tenir una diferència de 16 punts (19-35).

El Drac començà a reaccionar, amb una defensa agressiva, ja en camp contrari, però que es carregà amb faltes personals. El joc ràpid és la millor arma del conjunt inquer. En el minut 31, els homes de Xavi Sastre aconseguiren col·locar-se per davant, després de dues cistelles de Tuky Bulfoni i Ezugwu (70-69), però uns fatals darrers cinc minuts (4-10) provocaren la derrota.