nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
11°

Carles Moyà ja és a semifinals

El mallorquí s'imposà a Davydenko i s'enfrontarà avui amb Schuettler

Carles Moyà ja és a les semifinals del torneig de Montecarlo, tercer Masters Series de la temporada i que reparteix 2,425 milions d'euros en premis, després de la seva victòria davant del rus Nikolay Davydenko per 6-4 i 7-6 (7/4). El mallorquí es va convertir en l'únic supervivent de l'Armada després de la derrota de Beto Martín davant del rus Marat Safin.

Moyà, guanyador aquest any de dos torneigs, prolonga el seu camí per un torneig que ja es va apuntar el 98 i que serveix de primera antesala per als tennistes, dins de la terra batuda, de cara al pròxim Roland Garros.

El mallorquí va trobar resistència en un tennista com Davydenko, que en segona ronda es va imposar al barceloní Àlex Corretja. El rus va demostrar que malgrat que en els darrers mesos els resultats no l'havien acompanyat, a Montecarlo està mostrant el seu millor tennis.

Moyà es va apuntar la primera mànega en la qual va mostrar la seva major experiència per aconseguir la ruptura al desè joc. En el segon, el mallorquí novament es va posar per davant, però va cedir el seu servei i el partit es va decidir en un desempat, que novament va caure del costat del mallorquí.

El balear es mesurarà en semifinals davant de l'alemany Rainer Schuettler, quart favorit, que derrotà Tim Henman. Moyà s'ha imposat en les dues darreres ocasions en les quals ha jugat davant el germànic, que tanmateix domina el balanç particular amb quatre victòries per tres derrotes.

Pitjor fortuna va córrer Beto Martín que va veure truncada la seva aventura a Montecarlo després de caure davant del rus Marat Safin per 6-3, 3-6 i 6-1. El barceloní, de tota manera, va oferir una bona imatge. Semifinalista la setmana passada a València Beto sembla, a poc a poc, que es retroba amb el tennis que va ensenyar fa anys.

El seu pas per Montecarlo demostra que alguna cosa ha canviat en el seu tennis ara amb major solidesa i confiança des del fons de la pista, encara que Safin, finalista aquest any a Austràlia, va tornar a confirmar-se com un dels seus botxins. El rus s'ha apuntat la victòria en les sis ocasions davant Beto, encara que el català va aconseguir apuntar-se una màniga.

En el segon set, Safin es va mostrar superior a un rival que feia mostres de cansament i que s'havia avançat al partit en un primera set en què va aprofitar el trencament de servei d'avantatge. Marat Safin es va refer en la tercera i definitiva mànega i s'enfrontarà a l'argentí Guillermo Coria en l'altra semifinal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.