algo de nubes
  • Màx: 20.33°
  • Mín: 13.26°
20°

Palma sol·licità ahir a Ginebra el Mundial de pista per l'any 2007

Ballester, Duran i Canals demanaren a l'UCI els requisits necessaris


Quan fa pocs dies que ha finalitzat el Campionat d'Espanya de Ciclisme de Pista al velòdrom de Son Moix, les autoritats esportives del Govern i l'Ajuntament de Palma ja cerquen donar a la ciutat de Palma l'organització d'un gran esdeveniment esportiu: el Mundial de Ciclisme de Pista 2007.

Per dur a terme tal iniciativa, el director general d'Esports del Govern, Josep Lluís Ballester; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Rafel Durán i el president de la Federació balear de ciclisme, Andreu Canals, es desplaçaren ahir dematí a Ginebra per tal de demanar a la Unió Ciclista Internacional (UCI) el plec de requisits que hauria de tenir Palma per acollir un esdeveniment d'aquesta envergadura. D'aquí a pocs mesos la Unió Ciclista Internacional decidirà quines són les millors ciutats candidates a acollir la prova i Palma pot estar entre elles.

En opinió del regidor d'Esports, «amb aquesta iniciativa es posa de manifest la voluntat d'apostar pel ciclisme d'elit i alhora, de fomentar l'afició i la participació dels mallorquins en el ciclisme, esport que ara està tan de moda». Però per acollir un campionat del món són necessàries unes instal·lacions molt ben equipades. Per aquest motiu es comenta la possibilitat de construir un velòdrom nou o remodelar el de Son Moix que ja ha quedat obsolet.

Per Rafel Duran, «en cas de tirar endavant la construcció d'una instal·lació nova, que és molt cara, no s'utilitzaria un pic a l'any, volem convertir Mallorca en un centre d'alt rendiment i hauria de ser rendible».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.