muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Ni Jocs Olímpics, ni Roland Garros

Rafel Nadal haurà de descansar dos mesos i no podrà jugar ni a Atenes ni a París


Finalment no es compliren les previsions més optimistes i la fissura d'escafoides que pateix en el peu esquerre farà que Rafel Nadal es perdi per segon any consecutiu el Torneig de Roland Garros. Ahir, el doctor Cotorro, de la Federació Espanyola, confirmà que el manacorí haurà de guardar repòs durant un període d'entre sis i vuit setmanes, el que farà que Nadal es perdi el torneig parisenc així com els Jocs d'Atenes.

Ahir mateix, el jugador va tornar a l'illa per començar el període de recuperació al costat de la seva família. En arribar a l'Aeroport de Palma, Rafel Nadal va tornar a demostrar el seu caràcter guanyador, assegurant que «tot i que em perdré Roland Garros, també tendré un temps de descans que em permetrà fer físic per tal que quan torni em trobi igual o fins i tot millor».

El tennista illenc, que d'haver guanyat a Estoril s'hagués ficat entre els 30 millors del món, ja ha començat a pensr en el seu retorn que li farà «jugar més tornejos encara per poder recuperar posicions aviat i mirar d'acabar l'any situat entre els cinquanta primers de la llista ATP». Nadal lamenta «per igual» perdre's Roland Garros i els Jocs Olímpics, ja que «les Olimpíades només es juguen cada quatre anys, i el de París és un torneig que encara no he pogut jugar mai i em feia molta il·lusió».

El retorn de la gran revelació del tennis espanyol s'ha fixat de moment per al Torneig de Wimbledon. Ahir, Rafel Nadal manifestava el seu desig de poder reaparèixer un poc abans, però al mateix temps admetia que «serà difícil».

Tot i que una retirada a temps podia haver fet que la lesió tingués un caràcter més lleu, el manacorí assegura «no empenidir-se» d'haver arribat fins als quarts de final d'Estoril, «perquè contra Gasquet ja m'havia retirat una vegada per lesió i aquest pic el volia guanyar i ho vaig fer, tot i que per desgràcia no va servir de res». Rafel Nadal és conscient que el seu alt ritme de competició, amb només 17 anys, ha estat el «culpable» de la seva lesió però tot i això té molt clar que «no rebaixaré el meu calendari, sinó que jugaré més tornejos dels que tenia prevists».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.