algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

Volta a Aragó Garzelli «roba» el triomf a Menchov en el darrer esprint

L'italià Stefano Garzelli, del Vini Caldirosa, aconseguí ahir el triomf de la XLI Volta a Aragó en el darrer esprint i desbancà del lideratge el rus Denis Menchov, de l'Illes Balears, que havia lluït el jersei groc de líder des de la primera jornada.

Garzelli es ficà a l'esprint final a roda dels esprintadors Alessandro Petacchi, del Fassa Bortolo, i Angel Edo, del Milaneza Maia, per poder ser tercer i sumar els quatre segons de bonificació que li permetien igualar a temps Menchov i aconseguir la primera posició en superar el rus en el puntòmetre global de les cinc etapes.

Amb aquesta victòria, la primera de la temporada, Stefano Garzelli presenta les seves credencials per ser un dels més ferms aspirants al Giro d'Itàlia.

La cinquena i darrera jornada de la carrera aragonesa es resolgué segons el guió previst amb victòria de l'home més ràpid del pilot internacional, Alessandro Petacchi, que sumà el seu setè triomf de la temporada a Saragossa. La clau del triomf final de Garzelli fou a les arribades de Barbastro i La Muela, segona i quarta etapa, en què aconseguí finalitzar distints llocs per davant de Denis Menchov.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.