algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Amberleigh House s'imposa en la recta final de la cursa més prestigiosa

Clan Royal i Lord Atterbury feren segon i tercer de manera respectiva a la 157a edició

Amberleigh House, menat per Graham Lee, guanyà ahir la 157a edició del Grand National, la correguda hípica d'obstacles més prestigiosa del món, a l'hipòdrom anglès d'Aintree (Liverpool), després d'imposar-se en la recta final a Clan Royal i a Lord Atterbury.

L'exemplar guanyador és entrenat per Donald Ginger McCain, el preparador del mític Red Rum, un dels cavalls més famosos de la història de les corregudes i l'estàtua del qual presideix l'entrada de l'hipòdrom d'Aintree. Des de la dècada dels 70, durant la qual hi prengué part en tres ocasions -1973, 1974 i 1977- amb Red Rum, Ginger McCain no havia tornat a la popular cursa anglesa.

Ahir davant 70.000 espectadors, els cavalls Alcapone, Spot the Difference i Blowing Wind començaren el recorregut, de 7.200 metres, en les primeres posicions. Després dels primers metres, perderen l'avantatge i deixaren pas a Hedgehunter i a Gunner Welburn.

Passat el darrer obstacle la cursa es convertí en un u contra u entre Clan Royal -l'amo del qual és el propietari del Manchester United-, Lord Attenbury i el guanyador, que s'endugué un premi de 348.000 lliures (522.000 euros).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.