algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Primer objectiu: omplir Son Moix

El Son Amar vol guanyar l'Unicaja i que els illencs els animin


Damià Seguí s'ha plantejat el partit de dissabte com el del primer ple de la seva nova època al davant del CV Son Amar. L'empresari mallorquí obrirà les portes del Palau d'Esports de Son Moix a tothom el dia que el conjunt illenc afronta el seu primer gran test des de l'arribada de Vladimir Bogoevski a la banqueta.

El delegat i mecenes del Son Amar no ha trobat de moment la resposta que esperava del públic illenc. Tot i els fitxatges de primer nivell duits a terme durant l'estiu, i encara que l'equip es troba entre els primers classificats de la superlliga, els seguidors mallorquins no acaben d'involucrar-se en un projecte que pot tornar a dur voleibol del màxim nivell europeu a l'illa.

Dissabte arriba a Son Moix l'Unicaja Almeria, segon classificat a la Lliga i el millor equip espanyol dels darrers anys. És l'excusa perfecta perquè s'estableixi la comunió entre el Son Amar i els aficionats mallorquins. Si no és així, Damià Seguí quedarà «molt decebut», però en qualsevol cas, el mecenes de l'equip diu que se sent «molt segur» que els seguidors illencs, «que existeixen perquè ho varen demostrar durant alguns anys» no donaran l'esquena a l'equip.

En l'aspecte purament esportiu, el tècnic macedoni ha treballat amb normalitat durant tota la setmana, i si no hi ha novetat, Bogoevski podrà comptar amb tots els seus homes per afrontar un compromís que els podria situar a la segona posició de la Superlliga, només superat pel Numància. El partit començarà a partir de les sis de l'horabaixa, i com diu Damià Seguí, «hi sou tots convidats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.