algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

López i Corretja feren una mala parella

Els espanyols caigueren amb contundència en tres sets i posaren l'eliminatòria a favor dels australians

Austràlia va complir amb els pronòstics en aconseguir una contundent victòria en el dobles en què la parella local, composta per Woodbridge i Arthurs, es van desfer en només 1 hora i 34 minuts de Corretja i Feliciano per 6-3, 6-1 i 6-3, amb la qual cosa s'avança en la final.

L'estrena de la parella, la inexperiència de Feliciano, els problemes físics d'Alex Corretja i, sobretot, la qualitat dels tennistes australians, afavorits en les primeres posicions del rànquing de la modalitat van ser obstacles insalvables per a la parella espanyola, que en cap moment va comptar amb opcions de lluitar per la victòria. Els australians van demostrar la importància de comptar amb un duet de garanties, una modalitat d'escassa transcendència al circuit però que cobra gran importància a la Davis.

El resultat va posar en evidència que el treball ha de continuar i és que l'aposta del G-3, potser una mica precipitada, des del Masters Series de Madrid de combinar Corretja, cercant la solidesa des del fons, i Feliciano, amb la basa de l'efectivitat de la seva treta, va sortir creu.

El Barceloní i el de Toledo aviat van comprovar de la importància del coneixement en aquesta especialitat i així durant la primera mànega tan sols van aconseguir un punt a la xarxa. Un set que es va decantar després que Corretja cedís el seu primer servei, al quart joc. La pressió sobre el joc de fons de Feliciano i sobre la treta de Corretja eren les claus. Les distàncies augmentarien durant el segon i tercer set, en què a més dels problemes amb els quals comptava ja la delegació espanyola es va unir que la treta de Feliciano perdia efectivitat. Al final una derrota clara.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.