algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Collera golejà fàcil el Sabadell

L'equip mallorquí desplegà el seu millor futbol i no va tenir rival

COLLERA8
SABADELL2

COLLERA: Cristina II (2), Pepa (2), Laura I (2), Monta (3), Bea (2), Neus (2), Cristina I (3), Mati (3), Laura II (2), Pili (3) i Vidal (3).

Jessi (2) per Bea, Maria (2) per Neus i Raquel (2) per Mati.

SABADELL: Martínez (1), Riera (1), Romero (1), Reixe (1), Moranta (1), Begomar (2), Flor de Luna (2), Torrecabota (1), Chico (1), Puig (2) i Yedra (1).

Soriano (1) per Riera, Sánchez (1) per Romero, Villagrasa (1) per Moranta i Aluja (1) per Puig.

ÀRBITRE: Corrales (2). Bona actuació. Per indicacions d'un auxiliar, anul·là un gol a l'equip local per possible fora de joc, que no ho pareixia. No hi hagué necessitat d'amonestar cap jugadora.

GOLS:
1-0: minut 5, Vidal.
2-0: minut 30, Pili.
3-0: minut 32, Pili.
4-0: minut 43, Cristina I.
4-1: minut 48, Begomar.
4-2: minut 65, Puig.
5-2: minut 73, Pili.
6-2: minut 78, Cristina I.
7-2: minut 87, Cristina I.
8-2: minut 90, Vidal.
Partit ajornat corresponent a la primera jornada de Lliga i que acabà amb un triomf fàcil del Collera davant dun Sabadell que no va poder fer res per evitar la derrota.

Des del primer minut, les locals sortiren ben decidides a aconseguir els tres punts. Així en el minut cinc, Vidal, encetà el marcador per al Collera.

L'equip local no afluixà i dominà en tot moment la situació, gaudint de moltes ocasions més. Fruit d'això, en el minut 30 arribà el segon i abans del descans ja havien marcat dos gols més, per deixar el partit gairebé sentenciat.

A causa de l'avantatge que ja tenia el Collera, les seves jugadores es relaxaren durant una vintena de minuts, fet que aprofità el Sabadell per marcar els seus dos gols.

Un cop encaixat el segon, les mallorquines s'espavilaren i tornaren a controlar el partit. Gràcies a això, els gols arribaren. Pili marcà el tercer del seu compte i llavors Cristina I en va fer dos més, per sumar-ne també tres en el seu registre propi. Amb aquesta victòria, el Collera ocupa el quart lloc de la classificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.