nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Goya d'Escafi referma el seu domini

L'egua s'imposà al Critèrium dels quatre anys amb una mostra del seu potencial

J. GOMILA. Palma.
La pluja va deslluir l'atractiva jornada trotística programada ahir pels responsables de Son Pardo. La reunió va començar amb la pista un poc enfangada, però en perfectes condicions per la competició. A mesura que s'anava disputant la programació, la tormenta augmentava i les condicions de la pista també empitjoraven. Així es va arribar a la cinquena carrera, després de la qual i amb un autèntic diluvi els comissaris varen decidir suspendre la reunió.

El mal temps, emperò, no va impedir el recital de Goya d'Escafi en la correguda més destacada de la jornada: el clàssic Critèrium dels Quatre Anys-El Corte Inglés.

Després de la sortida era Gresca l'encargada d'animar la prova, dirigida per Joan Carles Rotger, i seguida de Gesta des Bosc. A 1.600 metres per arribar a la línea de meta va ser quan va començar l'atac Goya d'Escafi, qui a poc a poc es va anar fent amb el lideratge de la correguda.

L'egua, menada per Toni Frontera, va passar liderant el grup a mil metres de l'arribada amb un parcial d'1.19.4, acompanyada per l'exterior per Gresca i per Guillermito Bowl. Ghost di Monmes va avançar posicions i es va situar a prop de Goya d'Escafi.

A la recta d'arribada el menorquí intentà sorprendre a la pupila de Toni Frontera, encara que finalment no aconseguí l'objectiu i Goya d'Escafi, amb un bon final, es va assegurar la clàssica amb una mitja d'1.19.3 als 2.200 metres. Ghost di Monmes entrà a poc més d'un enganx a 1.19.4, amb Gabriel Pou. Guillermito Bowl entrà en tercer lloc a 1.19.7, a regnes de Vicky Ginard. Giant Cat completà un correcte recorregut i s'apuntà la quarta plaça a 1.19.7 amb David Fernández com a menador.

Amb la pista ja per a poques floritures es disputà el Premi Memorial Ramón Aguiló per als dos anys. James CP i Jaina de Font protagonitzaren una vegada més la carrera i en la darrera recta es disputaren el triomf. James CP fou més fort que la potranca de Jaume Morro i, dirigit per Toni Frontera, conquerí la prova a 1.22.1 en els 1.700 metres. Jaina de Font va ser segona a 1.22.2. Jamin Judge aconseguí el tercer lloc a 1.22.8 després de controlar la competició als primers compassos.

Finalment, Istonia de Carless s'imposà a la classificatòria del Torneig de la Societé d'Encouragement du Cheval Français.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.