algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

S'invertiran més de 940.000 euros al Prínceps d'Espanya

El poliesportiu Prínceps d'Espanya disposarà durant el 2004 d'un pressupost total d'1.712.611'76 euros, la qual cosa suposa un important increment respecte a l'any anterior. Les despeses de personal són de 522.574'26 euros, mentre que a despeses corrents en béns i serveis es destinaran 202.320'00 euros. S'ha de destacar en aquest capítol els 152.850 euros que estan pressupostats per a la compra de material i subministraments. A reparacions, manteniment i conservació està previst que s'hi destinin 43.960 euros.

Les inversions reals al poliesportiu Prínceps d'Espanya seran de 987.717'50 euros. Aquesta quantitat no permet assolir grans obres de reforma i millora, malgrat que està previst que el Govern en pugui assolir algunes. En aquest sentit, Josep Ballester disposa ja del projecte de demolició del vell pavelló de gimnàstica que resultà cremat. Està previst que la Direcció General d'Esports esbuqui les restes del pavelló i construeixi en aquest espai distintes pistes poliesportives. Així mateix, està prevista la construcció d'una nova sala de musculació que doni servei als nombrosos esportistes de l'Escola Balear de l'Esport.

Ballester té previst incrementar la inversió al poliesportiu Prínceps d'Espanya en successives anualitats, ja que considera prioritari que els esportistes més destacats de Balears -els que formen part de l'Escola Balear de l'Esport- disposin de les millors instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.