muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Ballester i Unzué perfilen la temporada de l'Illes Balears

El director general d'Esports, Josep Ballester, va mantenir ahir una llarga entrevista amb el director de l'Illes Balears, Eusebio Unzué en companyia de David Monserrat, director de l'Escola Superior de Ciclisme.

Ballester i Unzué planificaren els entrenaments que l'Illes Balears realitzarà a Palma i que s'iniciaran el desembre i que continuaran durant deu dies del mes de gener. Així mateix, abans de la Challenge, l'Illes Balears, al complet, tornarà a entrenar per les carreteres mallorquines.

Unzué informà a Ballester de la composició de la plantilla i ja és segur que els mallorquins Horrach, Tauler i Reynés formaran part de l'Illes Balears.

D'altra banda, es perfilà també la temporada que recull, com a grans fites, el Tour de França i la Vuelta Ciclista a Espanya.

Precisament, Balears formarà part del Tour en l'edició de l'any 2005 o de 2006, segons confirmà dilluns el seu director general, Jean Marie Leblanc a Sevilla. Leblanc explicà que es té previst incloure una etapa de la ronda a les Illes. A més de Balears, Barcelona també entrarà a formar part de la història de la ronda francesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.