algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Niño sentencia: «No li vaig fer la traveta»

El central andalús encara estava ahir dolgut per la seva ràpida expulsió davant la caiguda d'Oliveira

73318

VICTORI AMENGUAL. Palma.
«No li vaig fer la traveta ni tenia cap intenció de fer-la-hi perquè sabia que seria penal i expulsió». Així mateix ho va declarar Fernando Niño, clarament dolgut pel que va succeir al partit tot i tenir el cap més fred.

El central andalús recordava encara amb precisió la jugada i, tot i que just asseure's a davant del micròfon de la sala de premsa havia deixat anar un tímid «no sé si fou penal o no, només sé que marcà el partit», posteriorment detallà amb precisió tot el que pensà en el mig minut que durà la desafortunada acció: «En cap moment vaig tenir intenció de tocar-lo. És més, durant la correguda hi va haver el forcejament i em va treure fins i tot la samarreta, llavors vaig decidir apartar-me un poc perquè vaig pensar que si se li ocorria tirar-se al terra l'àrbitre xiularia penal -digué. Jo volia evitar qualsevol contacte dins l'àrea, anava darrere ell i vaig sentir que em va tocar amb la cama quan anava a xutar, llavors va travelar amb la gespa i va caure».

Ell sabia llavors que no era penal, però ni tan sols protestà perquè havia quedat en una espècie d'estat de xoc. «Mai no m'havia succeït res igual i quan em va mostrar la targeta vermella em vaig quedar tan impressionat que no vaig poder dir res. No sabia on ficar-me, el camp se'm quedava petit per amagar-me perquè només volia desaparèixer sota terra», va reconèixer Fernando Niño.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.