muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Alemany: «Avui acaba un cicle i en comença un altre millor»

El president creu que el títol és l'alegria més gran de la seva vida


Mateu Alemany va fer ahir algunes reflexions prou profundes que són poc habituals dins l'eufòria d'un títol com la Copa. Al president del Reial Mallorca no li tremolà la veu quan digué: «Avui acaba un gran cicle i en comença un altre que esper que sigui molt millor: de moment, la base ja hi és».

El president es refereia a l'ampliació de capital proposada pel Grupo Zeta, i que podria dur inversors mallorquins al club. La seva situació personal també va sortir a llum en la seva improvisada roda de premsa damunt la gespa del Martínez Valero. Alemany ha suportat molta de pressió i ahir alenava ja més tranquil.

«Amb el tercer gol han passat per davant meu, en un sol instant, aquests dos darrers anys de gestió tan durs», explicà Alemany, que complementà les seves declaracions de la manera següent: «Fa dos anys que patesc molt per dur endavant aquest projecte: avui, a l'envelat de l'estadi, tothom em deia que havíem de guanyar i he pogut veure que hi havia una gran responsabilitat damunt les meves espatles».

«Hem estat tota la temporada mantenint un nivell de futbol molt alt, una cosa que no és fàcil», assegurà un Mateu Alemany molt orgullós de la plantilla que ha aconseguit reunir. El president reconegué, poc després, que «és l'alegria més gran» de la seva vida.

Alemany recordà que la temporada passada l'equip va estar a punt de baixar a Segona Divisió en la darrera jornada i ara, un any després, toca la glòria amb les mans. El president també va parlar de l'heroi de la final, Samuel Etoo: «Durant la setmana he patit molt per Etoo. No és gens fàcil tenir-lo aquí. Sabia que decidiria el partit perquè contagia entusiasme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.