cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

«Sense jugar no es guanyen partits»

Mateu Alemany espera que la tercera sigui la bona però no es refia del Recreativo


Mateu Alemany viatja només a les grans cites. Ahir, clar, com no podia ser d'altra manera, no faltà i es desplaçà amb l'expedició mallorquinista. El president coneix perfectament la importància del partit, sap tot quant està en joc a la gran final de dissabte, però, ara per ara, l'ocupa i el preocupa la possibilitat que Etoo hagi de partir cap a París. És la tercera final de la història del Reial Mallorca i, en aquests moments, la més important. «Ens agradaria que es complís el tòpic que la tercera és la bona, però tothom ha de tenir clar que serà difícil, molt complicat. Mai no es guanyen els partits sense jugar-los i aquests no serà gens fàcil. Supòs que passarem dificultats, però esper i confiï dur la Copa cap a Palma», explica.

La condició de favorit, el fet que el Recreativo sigui equip de Segona Divisió, i que pugui semblar més fàcil del que realment serà, considera Alemany que són els grans reptes que ha d'afrontar l'equip. «Hem d'aconseguir que tothom respecti el contrari. Això, per a mi, és important, vital. Els futbolistes han de saber, ser conscients que a les finals no importa el rival contra el que jugues... Sempre són complicades... Ser el favorit és evident que és un canvi important respecte de les altres dues que disputà el Mallorca.

D'una banda, dóna més opcions, però per un altre costat ens obliga molt més. Hem de veure encara com assumim aquest rol. El Mallorca ha madurat suficientment perquè aquesta circumstància no sigui una dificultat, sinó una virtut. Per a mi, en aquests moments, s'han de complir etapes, i els jugadors han d'afrontar el partit amb la màxima concentració. Serà el més important que hauran disputat en molts anys», afirmà el president.

D'altra banda, i respecte de la reunió que mantingué el passat dimarts Antonio Asensio amb Jaume Matas, Alemany explicà els motius de la reunió. «Antonio Asensio volgué explicar personalment a Jaume Matas quina és la situació de l'entitat i per què s'ha plantejat la necessitat de fer una ampliació de capital», manifestà. Alemany reconegué que Asensio havia demanat la col·laboració de les institucions. «El Mallorca és un fenomen social, capaç de mobilitzar 15.000 persones fins a Elx. Es mereix el suport de les institucions directe o indirecte», sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.